nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Tímea rögtön megműtteti magát a Dancing with the Stars után

Gelencsér Tímea: „Nem akarok üres lakásba hazaérni”

Az Exatlon Hungary után most a Dancing with the Stars második évadában a háttérműsor háziasszonya lett. Gelencsér Tímea régóta várt arra, hogy élő műsort vezessen, és soha nem izgult még annyira, mint az első adás előtt. Az nlc-nek mesélt munkájáról, magánéletéről és arról, hogy miért kell nemsokára kórházba mennie.

Hogyan érezted magad a Dancing with the Stars háttérműsorában, az első élő adás előtt?

Nagyon izgultam, ez egy olyan nap volt az életemben, amit biztosan nem felejtek el. Emlékszem, hogy a fülemre mondták: „Tíz másodperc és élőben vagy!” Csak annyit tudtam mondani a főszerkesztőnek: Kriszta, az agyamban dobog a szívem! Azt hittem, a műsorvezetést majd valami hétvégi műsorral kezdem, ahol gond nélkül bakizhatok, mert akár százszor is felvehetjük. De nem, nekem a legmélyebb víz jutott kezdésnek, ami az élő műsor. Imádom a kihívásokat, és nagyon szeretem, amikor meg kell oldanom egy problémát, ezekből egy élő műsor alatt kijut bőven. A hétköznapokban az a típus vagyok, aki mindig tudni akarja, mi fog pontosan történni. Ha lehet, egy percre lebontva. Az élő alatt nincs ilyen, ezért is izgultam annyira. Ilyenkor bármi megtörténhet, és történt is, de ez maradjon az én titkom.

Gelencsér Timi nagyon izgult az első élő adás előtt (Fotó: TV2)

Gelencsér Timi nagyon izgult az első élő adás előtt (Fotó: TV2)

Hogyan készültél rá?

Három hétig tréningeztem a Tv2-ben, ami nagyon sokat segített. Szituációs gyakorlatokon vettem reszt, megtanultam a füles és a súgókártya használatát, felkonfokat, lekonfokat mondani időre satöbbi… Ebben Zele Kriszta és Kadlecsek Krisztian segített leginkabb, akik a Tv2 Akadémia tanárai. Csuja Fannihoz jártam beszédtechnikára, aki pedig megtanította, mi mindenre figyeljek, ezt még gyakorolom, egyelőre az izgalom felülír sok mindent. 

Gelencsér Timi a Dancing with the Stars háttéműsorának háziasszonya lett (Fotó: TV2)

Gelencsér Timi a Dancing with the Stars háttérműsorának háziasszonya lett (Fotó: TV2)

Melyik része volt a legizgalmasabb?

Imádtam az élő kibeszélő műsort a sztárvendégekkel. Szuper hármas volt az első héten. Kasza Tibi humorosan, Köllő Babett szakmailag, Tilla pedig kritikusan figyeltek a táncosokat. Nagyon jókat nevettünk, szinte elrepült az a három óra. A szünetekben pedig a versenyzőkhöz mentem a páholyba, ahol sokszor elújságoltam nekik a sztárkommentátorok véleményét. Olyan jó volt látni a reakciókat.

Visszanézted magad a műsor után?

Igen, mindig. Ezekből lehet a legtöbbet tanulni. Ilyenkor látom, mire kell még jobban figyeljek legközelebb. A beszédtechnika tanárom sok jó tanácsot ad, amiket még jobban el kell sajátítsak. A szóismétlésekre is figyelnem kell, van még feladatom bőven, de igyekszem a maximumot nyújtani. Nagyon örülök, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget és úgy érzem, ez egy olyan pontja az életemnek, amikor bizonyíthatok. Az elkövetkező időszakot a karrierépítésre szeretném szánni, mert nagyon élvezem ezt a munkát.

Akkor most a párkapcsolat is háttérbe szorul?

Igen, bár most már két éve ezt mondogatom, de ez tényleg így van. Minden nagyobb munkám után pihenést tervezek, és egy kicsit időt szánni magamra. Aztán mindig jön egy újabb lehetőség, és én nem tudok nemet mondani egy kihívásra. Főleg akkor nem, ha ez a célom felé vezet. Majd háromszor fél évet voltam Dominikán, az Exatlon Hungary forgatásán, itthon pedig a Dancing with the Starsot csináltam és emellett rendezvényekre járok, modellkedek, influencerkedem, dolgozom a saját vállalkozásomon, rendszeresen sportolok. Nem zárkózom el, de azért ez így nem egyszerű. Egy szónak is száz a vége: egy kapcsolathoz kicsit le kellene nyugodjak.

Nem is vágysz arra, hogy külön költözz?

Nem, egyáltalán. Azt a kis szabadidőt, amim van, szeretem a családommal tölteni. Nem beszélve arról, hogy anyukám rengeteget segít nekem, ügyek intézésében, és otthon is. Nem is érezném jól magam, ha egyedül mennék haza egy üres lakásba. Ez most így van jól, szeretek így élni. Aztán majd, ha saját családom lesz, akkor minden megváltozik. De az még szerintem jó pár év.

Akkor nem mondtál le az anyaságról a karrier miatt?

Dehogy! Nagyon szeretnék édesanya lenni, de most az álmaimat valósítom meg. Már akkor, amikor annak idején a világszépe versenyen indultam, az volt a nagy vágyam, hogy műsorvezető legyek. Titkon azt szerettem volna, ha kapok majd lehetőségeket. És most úgy érzem, megvan. Ezért is fontos nekem, hogy most a munkámra koncentráljak.

Tavaly Gelencsér Timi Hegyes Bertalannal nyerte meg a Dancing with the Stars műsorát! (fotó: TV2)

Tavaly Gelencsér Timi Hegyes Bertalannal nyerte meg a Dancing with the Stars műsorát (fotó: TV2)

Korábban a táncpartnereddel, Hegyes Bercivel állandóan összeboronáltak. Ennek már vége?

Igen, szerintem elfogadták az emberek, hogy mi csak barátok vagyunk. Nagyon érdekes, mert nekem mindig több fiú barátom volt, mint lány. Már az óvodában is jobban szerettem a fiús csínytevéseket, a lányok programjai unalmasak voltak. Ki-be ugráltunk az ablakon, nem volt számomra lehetetlen soha, szerettem az izgalmas dolgokat. De visszatérve Bercire, nagyon jó barátok vagyunk, egy év alatt olyan szoros lett a kapcsolatunk, hogy sok mindent megbeszélünk egymással, sokszor kikérem a véleményét dolgokban. Ez tényleg csak baráti viszony.

Nemrég voltál Drakula kezelésen, sok komolyabb beavatkozásod volt már?

Nem, ez volt az egyetlen. Ez is azért, mert mostanában nagyon hullott a hajam. És ezzel a kezeléssel sikerült ezt csökkenteni. A saját véremet fecskendezik vissza a hajtőbe, egy kicsit drasztikus, de mégis nagyon hatékony.

A hajhullásnak szerinted mi az oka?

Az Exatlonban kezdődött, amikor versenyző voltam és sokszor vizes hajjal mentem aludni. Megfáztak a hajhagymáim és akkor kihullott a fele. Azóta pedig a folyamatos stressznek tudom be az okát. Ráadásul krónikus mandulagyulladással küzdök, úgyhogy ez lehet a gócpont. A DWTS után azonnal kivetetem őket, mert sokat szenvedek velük. Szerencsére hallottam egy lézeres eljárásról, amivel gyorsabb a regenerálódás, valószínűleg ezt az műtétet fogom választani.

Félsz a műtéttől?

Már a műtét szótól is félek, nemhogy a beavatkozástól. Rettegek, mindentől, ami vérrel jár. Viszont elfogadtam, hogy szükséges, hogy jobban legyek.  

Hogyan vezeted le addig a stresszt? Eléggé pörgősek a napjaid.

Most öt helyett kétszer-háromszor jutok el edzőterembe. De ha jó idő van, akkor elmegyek futni, ami teljesen feltölt. Sokszor Licsy kutyámmal együtt járunk a hegyekbe. Funkcionális edzéseket csinálok egyébként, saját súllyal szeretek edzeni. Az étkezésem sajnos rendszertelen, ez frusztrál is, de mivel nincs kiegyensúlyozott életem és rendszeres napi rutinom, nem is tudok ezen javítani. Próbálok sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, szedek vitaminokat, nehogy lebetegedjek, és így próbálom kicsit a szervezetemet felturbózni.

Nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top