nlc.hu
Sztárok
Survivor: Kabát Peti kiesett

Kabát Peti számára véget ért a Survivor – elárulta, szerinte ki nyeri a túlélőshow-t

A Holtak szigetéről ismét távozott egy játékos. Kabát Peti nagyon nehezen élte meg, hogy vissza kellett térnie a civilizált életbe.

A holtaknak egy újabb kemény csatában kellett bizonyítaniuk, aminek a végén egyvalakinek távoznia kellett a szigetről. Csak 2 másodpercen múlt, hogy ki esett ki a Holtak Szigetéről. A versenyben Kabát Peti maradt alul, így számára véget ért a játék.

Kabát Peti

Kabát Peti 38 napot töltött a szigeten (Fotó: Sajtóklub)

Kabát Petinek kellett ezúttal búcsúzni a Survivorben:

Eközben Guazabarában a Védettségi nyakláncot Juliska szerezte meg, így ő már biztosan benne van a Top 3-ban.

Kabát Peti a kiesése után mesélt a Survivorben szerzett élményeiről, családja hiányáról és azt is bevallotta, hogy mi volt számára a legnehezebb a szigeteken.

„Nagyon fura érzés visszazökkenni a civilizációba, 38 nap után nagyon nehéz visszaállni. Nagyon fura. Még az is, hogy van meleg víz és az is, hogy le tudok zuhanyozni, tükörbe nézni vagy egy rendes ágyban aludni. Nekem az volt a legfontosabb ebben a játékban, hogy tiszta lelkiismerettel, őszintén és becsületesen játsszak. Én ezt teljesítettem. Senkit nem szúrtam hátba. Senkit nem vertem át. Senkinek nem hazudtam. Nagyon vártam a játékokat, azt volt nekem a fő cél, hogy azokban jól teljesítsek, és én úgy érzem, hogy minden egyes játékban 100 százalékosan odatettem magamat. (…) Tudtam, hogy nem a kaja vagy az alvás lesz a legnehezebb, hanem az, hogy a családommal, a párommal, a fiammal, a szüleimmel, a tesómmal nem tudok kommunikálni. (…) Nem volt könnyű, nagyon kemény menet volt. (…) Itt lettek barátaim, itt főleg a Bálintra gondolok” – árulta el Kabát Peti, aki szerint idén lány fogja nyerni a Survivort. Úgy véli, Zsófi és Juliska közül kerül ki a győztes.

Olvass még a Survivorről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top