nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea álomotthona

Vajna Tímea megmutatta dollármilliókat érő álomotthonát

Vajna Tímea pár hónappal ezelőtt vásárolt luxusingatlant Beverly Hillsben.

Vajna Tímea teljesen megzuhant néhai férje halála után, de egy évvel később betoppant az életébe a szerelem. Zoltánnal többször szakítottak, de végül egymásra találtak, egy ideje pedig már jegyben járnak. Az üzletasszony pár napot Magyarországon töltött, de az amerikai állampolgárság miatt vissza kellett utaznia az Egyesült Államokba. Most már nem egy bérlakásba ment vissza, hanem a saját házába, amit – egy ingatlanokkal foglalkozó oldal közlése szerint – 8,9 millió dollárért, azaz 2,5 milliárd forintért vásárolt.

A Beverly Hills egyik legfelkapottabb környékén található luxusingatlan egy dúsgazdag bróker, Aram Afshar tulajdonában volt, a 650 négyzetméteres villában 6 háló és 7 fürdőszoba található, a panoráma pedig csodálatos. Timi korábban említette, hogy olyan otthont keres, ahol már a családja is kényelmesen elfér. A minap az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy milyen a kertje, annak apropóján, hogy éppen pálmafákat telepítettek az udvarára. A képeket és videókat itt megnézheted 24 órán át.

vajna tímea háza
Megnézem
Összes kép (3)

Vajna Tímea az utóbbi időben több műtéten is átesett: nemrég arról számolt be, hogy endometriózis miatt operálni kellett, majd Magyarországon méhtükrözésen esett át. Mindezekre azért van szükség, mert belátható időn belül családot alapítanának Zoltánnal, az eljegyzés után ugyanis a lombikprogramba is belevágtak.

vajna tímea

Vajna Tímea (Fotó: Instagram)

Sztárok és a lombikprogram: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top