Sztárok

Berkes Olivér: „Ezzel arra ösztönzök mindenkit, hogy erőt gyűjtsön és folytassa a küzdelmet”

Érezte, hogy egyszer ezeket a képeket szeretné megmutatni a közönségnek Berkes Olivér, és most jött el a pillanat.

A nyáron bemutatott, laza és könnyed dal után Berkes Olivér az új klipjében nem a szerelemről énekel, hanem az élete nehezebb időszakát és az útkeresését szeretné bemutatni. Az igazi életem címmel debütáló videoklipben régi családi képek, videók is vannak, amelyeket direkt egy különleges bemutatóra tartogatott.

„Ezzel a dallal szeretném megmutatni az embereknek, hogy az élet gyakran igen különös forgatókönyvíró, és annak ellenére, hogy nekem is számtalanszor átírta a terveimet, minden egyes megélt percért – legyen az jó vagy rossz – hálával tartozom. Nélkülük nem lennék az az ember, aki ma vagyok, nem zenélnék és nem tudnám értékelni a sikereimet, ha nem kerültem volna padlóra többször is az életem során” – vallja Olivér a zene hátteréről, amelyet egy rapbetét is színesít betekintést adva az énekes korábbi teniszező karrierjébe, amit feladni kényszerült.

Berkes Olivér egykor teniszezőnek készült

Berkes Olivér egykor teniszezőnek készült

Olivér úgy fogalmazott, neki is szüksége volt erre a dalra, mert minden ember életében vannak megélt kudarcok és csalódások, amelyek személyiségformálóak, és reméli, mindez másoknak is motiváló lehet. A zeneszerző ezúttal is ő maga, akinek melódiáját Somogyvári Dániel modern, lüktető hangszerelése és Farkas Izsák csodálatos hegedűjátéka teszi teljessé. A magyar szöveg ismét az Artisjus-díjas Hujber Szabolcs tollából született Olivér eredeti angol sorai és gondolatai alapján, akik korábban már több közös sikert is elkönyvelhettek.

„Ez a klip egyszerre útravaló mindazok számára, akik nehézségekkel szembesülnek, és köszönet minden számomra kedves támogatómnak – beleértve a családomat, szakmai mentoraimat, akik segítettek ezen a rögös úton kitartani. Bízom benne, hogy mindenkit, arra ösztönöz majd, hogy erőt gyűjtsön és folytassa a küzdelmet” – mondta Olivér, aki szombaton élőben is előadja majd a dalát.

A Voice sztárjai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top