nlc.hu
Sztárok

UFO Zsolti nem akar börtönbe menni

UFO Zsolti: „Nem megyek vissza a börtönbe!”

UFO Zsoltinak először volt lehetősége tisztázni az elmúlt 11 év történéseit.

Ahogy azt mi is megírtuk, a bíróság másodfokon két év letöltendő börtönbüntetésre ítélte az UFO együttes egykori tagját, Varga Zsoltot. A zenész korábban már eltöltött jó pár hónapot előzetesben és azt mondja, esze ágában sincs visszamenni a hűvösre. A gyanú szerint UFO Zsolti két társával együtt fiatal magyar nőket közvetített egy svájci bordélyházba. Ő maga ritkán nyilatkozik az üggyel kapcsolatban, a vasárnap este látható Frizbiben mégis beszélt róla.

ufo zsolti

UFO Zsolti (Fotó: Life TV)

„A gyanúsítás például villámcsapásként ért, semmilyen előjele nem volt. Ha találgatásokba kellene bocsátkoznom, akkor azt mondanám, lehet, hogy valakinek a vádalkuja kapcsán merült fel a nevem, bedobta, hogy mentse magát egy másik, nagyobb volumenű ügyben. Tudom, hogy hiteltelenül hangzik, de nem tudhatom biztosan, hogyan történt” – idézte a Ripost a zenészt, aki nem menne vissza a börtönbe.

„Az igazság fontosabb nekem annál, mint hogy két évet töltöttem el egy kiképzőtáborban. Most boldogan élek a feleségemmel, aki végig kitartott mellettem. Az előzetesben leültem azt a büntetést, amit másodfokon kiszabtak, ezért szeretném tisztázni, hogy nem megyek vissza a börtönbe” – szögezte le Varga Zsolt.

Sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top