nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter megsértődött Dömsödi Gáborra

Hajdú Péter nem tud túllépni a sértettségén

Dömsödi Gábor és Hajdú Péter viszonya 2013-ban romlott meg.

Hajdú Péter korábban többször is beszélt arról, hogy bár nagyon rosszul esett neki, hogy Dömsödi Gábor 8 évvel ezelőtt milyen minőségben említette meg a őt a könyvében, ő már túllépett a sérelmeken. Az egykori producer az Összezárva című műsor vendége volt, de amikor az írásról kezdtek el beszélni, egyáltalán nem úgy nézett ki, mintha a műsorvezető megbocsátotta volna a történteket.

Hajdú rákérdezett, hogy a pénz miatt írta-e a könyvet, mire Dömsödi azt válaszolta, hogy részben. „De miért nem szóltál? Adtam volna kölcsön” – reagált a Life TV vezérigazgatója. A munkanélküli segélyből élő volt tévés szerint Hajdú megváltozott és ezzel akarta felnyitni a szemét, de mivel ő nem olvasta a könyvet, nem azt a hatást érte el, amire számított. 

„Valamiért te megsértődtél rám, amit én kurvára nem értettem… Az én részemről mindig szeretet volt irányodba” – állítja Hajdú Péter, mire Dömsödi csak annyit mondott: „Én is szeretlek téged!”

A műsorban szó esett még arról, hogy miért vett ilyen negatív irányt az egykor foglalkoztatott tévés élete, valamint elárulta, 60 ezer forint nyugdíjból él és nemrégiben tragédia történt a családban: amputálni kellett a felesége kezét.

hajdú péter dömsödi gábor

Fotó: Life TV

Részletek az Összezárva című műsorból: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top