nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóra fia nem beszél az apjával

Szinetár Dóra nagyobbik fia alig tartja a kapcsolatot az édesapjával

Lőcsei Marci és édesapja kapcsolata igazi érzelmi hullámvasút.

Először fordult elő az Életünk története című műsorban, hogy egy szülő-gyerek kapcsolatot mutatnak be. Szinetár Dóra és fia, Lőcsei Marci megdöbbentő őszinteséggel meséltek a közös életükről: a színésznő fia először beszélt az édesapjával való kapcsolatáról, ami – mint kiderült – nem túl fényes. 

„Sokszor gondolom azt, hogy mivel az ő édesapjával egy rövid kapcsolatom volt, ezért valószínűleg nekünk azért kellett találkoznunk, hogy ő megszülethessen” – kezdte Szinetár Dóra, akire egyébként nagyon hasonlít a fia és nem csak külsőre sok az egyezés, de más tulajdonságai közül is sokat örökölt.

szinetár dóra lőcsei marci

Lőcsei Marci és Szinetár Dóra (Fotó: RTL)

„Az első pár évben egy egészen aktív viszonyom volt vele és valahogy utána lett ez kevésbé az – kezdett bele az édesapjával való kapcsolatának kivesézésébe Marci. – A mi életünk és az övé is máshogy alakult. Ez akkoriban szakadt el, azt hiszem. Hullámvölgyek voltak az elmúlt 25 évben. Voltak olyan időszakok, amikor aktívabban vettem részt az ő életében, meg amikor ő az enyémben, és volt, amikor nem beszéltünk egyáltalán hónapokon keresztül. (…)  Érzelmileg sokat kaptam édesanyámtól és a család ezen felétől, így nem volt űr az életemben, ezért pedig nagyon hálás vagyok nekik” – mondta Lőcsei Marci.

Szinetár Dóra elárulta, hogy nincs lelkiismeret-furdalása azzal kapcsolatban, hogy hamar szétmentek a fia apjával, leginkább a saját érdeküket nézte. „Mindent megtettem annak érdekében, hogy mindegyik gyerekem a másik szülőjével is sok időt töltsön. Azt, hogy ezt hol, hogyan és mikor tette meg, vagy nem tette meg, az nem az én felelősségem. (…) Sokkal jobb egy gyereknek, ha egy boldog, kiegyensúlyozott, akár elvált kapcsolatban él, minthogy csak azért maradjon együtt két szülő, hogy fizikailag egy légtérben legyünk boldogtalanok” – részletezte a színésznő. Az érzelmes beszélgetést itt megnézheted.

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top