nlc.hu
Sztárok

Kandech Evelyne temetése

Kandech Evelyne édesapja nem tud eljönni a lánya temetésére

Ahmed Bharin Kandeh alig pár héttel ezelőtt beszélt szombaton elhunyt lányával. Nem hitte volna, hogy soha többé nem találkoznak.

Szombaton derült ki, hogy egy pécsi kórházban elhunyt a Megasztár első szériájának felfedezettje, Kandech Evelyne. A súlyos betegséggel küzdő énekesnő 37 éves volt.

kandech evelyne a színpadon

Fotó: Neményi Márton

A Bors azt írja, hogy Evelyne Sierra Leone-i édesapja Pécsett tanult közgazdaságot, és megismerkedett egy magyar lánnyal. Együtt tervezték leélni az életüket, ám Evelyne születése előtt a férfit hazarendelték katonának. Ahmed nem tért vissza többé hazánkba, Sierra Leonéban családot alapított, összesen négy gyermeke született, Evelyne később Vujity Trvtkóval utazott ki hozzá. A Bors szerint apa és lánya a Facebookon tartották a kapcsolatot. 

„Nagyon szerettem a lányomat, és fáj, hogy alig volt időnk egymásra. Így hozta az élet. Ezt életem végéig bánni fogom – nyilatkozva Ahmed a Borsnak. – Említette, hogy van egy betegsége, de azt hittem, hogy tényleg csak egy semmiségről van szó. Valószínűleg nem akarta, hogy a testvéreivel izguljunk miatta. Amióta tudom, hogy a legnagyobb lányom nincs többé, képtelen vagyok nyugodtan aludni. Állandóan rá gondolok. Azon jár az eszem, hogy vajon miért alakult így az életünk. Minden vágya az volt, hogy még egyszer találkozzunk az életben, átöleljük egymást, de a sors kegyetlen volt hozzánk és ez már nem adatott meg nekünk.” A férfi a lapnak elmondta, hogy bántja, hogy nem lesz ott Evelyne temetésén, de nincs pénze ideutaznia. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top