nlc.hu
Sztárok
Kandech Evelyne 5 legszebb zenei pillanata

Kandech Evelyne 5 legszebb zenei pillanata

5 videóval idézzük meg a tragikusan fiatalon elhunyt Kandech Evelyne emlékét.

Szombaton jött a megdöbbentő hír: 37 éves korában, súlyos betegségben elhunyt Kandech Evelyne. Az énekesnőt közel két évtizeddel ezelőtt, a Megasztár első szériájában ismerte meg az ország, ahol a legjobb 12 versenyző közé jutott és a 4. helyen végzett. Bár a karrierje ígéretesen indult, a műsor után eltűnt a szemünk elől. Az énekléssel azonban soha nem hagyott fel: zenés darabokban és saját gyermekműsorral lépett fel, több formációban is énekelt, illetve ismert előadókkal is készített közös dalokat. Most az 5 legszebb zenei pillanatával emlékezünk a fiatalon eltávozott énekesnőre.

Az Asian Dub Foundation 1000 Mirrors című dalát a Megasztár színpadán adta elő. Sokak véleménye szerint a tehetségkutatóban ez volt mind közül a legemlékezetesebb, legtökéletesebb produkciója.

A Megasztár döntőjében Evelyne duettpartnere Ganxsta Zolee volt: Jennifer Lopez és Ja Rule közös slágerét, a I’m Real-t adták elő, nem is akárhogyan…

Az énekesnő számos műfajban otthonosan mozgott. 2008-ban a Benczúr klubban a Fandangó Trióval koncertezett: a flamenco is csodálatosan illett a hangjához és az egyéniségéhez.

2010-ben az Envoy zenekar énekesnője volt. A Massive Attack stílusát idéző formációval Peculiar Season címmel adtak ki angol nyelvű nagylemezt, melyen Evelyne igazán megcsillogtathatta sokszínű hangi adottságait. A Sitting Here című dalhoz videoklip is készült.

2012-ben, a néhai magyar divattervező, Király Tamás otthonában tartott összejövetelen mikrofon és hangosítás nélkül énekelte el Elton John Your Song című szerzeményét. Egészen magával ragadó, mindenféle sallangot nélkülöző előadás… 

Olvass még Kandech Evelyne-ről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top