nlc.hu
Sztárok

Koholák Alexandra megálljt parancsol

Koholák Alexandra egyik követője öngyilkossággal fenyegetőzött

Eljött a pont, amikor Koholák Alexandra megálljt parancsolt.

Több ismert ember beszámolt már arról, hogy a követői közül sokan segítséget kérnek tőlük. Legutóbb Gáspár Laci adott nekünk interjút, amelyben elárulta, hogy rengeteg üzenetet kap a rajongóktól, sokaknak segít, de természetesen nem tud mindenkinek. Most Koholák Alexandra állt elő egy ilyen történettel, csak sokkal durvább végkimenetellel.

„Sziasztok! Pár dolgot szeretnék tisztázni és remélem, ez mindenkihez eljut, akihez kell!! Alapvetően a LÁTÁSMÓDOMNAK köszönhetően szociálisan és érzelmileg is elég érzékeny vagyok és mindenkinek segítek, ahol tudok, egy bizonyos határon belül. Kérlek!!! NE ÍRJ RÁM ÉS KÜLDJ beteg kisgyerekekről képeket és ne írj rám havonta, hogy tudok e még segíteni.‼️ Ne várd el azt, hogy megosszam azt, hogy eladó a házad és pénzre van szükséged.‼️ Kérlek ne várd el tőlem, hogy kiegészítsem a kereseted, mert ilyet eszem ágában sem lenne nekem sem kérni. Kérlek ne terrorizálj lelkileg azzal, hogy öngyilkos leszel és segítsek! ELÉG VOLT! Kérlek, ne kelljen részleteznem, hogy miért ne…
Azt meg pláne nem gondolom helyesnek, hogyha nem segítek ANYAGILAG (direkt hangsúlyozom ki), mert nem gondolom helyénvalónak, számon kérsz. Köszönöm, ha tiszteletben tartod!” – írta a DJ-nek állt influenszer a közösségi oldalán.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot!

koholák alexandra

Koholák Alexandra (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top