nlc.hu
Sztárok

Álarcos énekes: Csobot Adél volt az Automata

Csobot Adél volt az Álarcos énekes Automatája, még Istenes Bence is rájött

A jövő héten már a Top4 álarcos csap össze.

Az Álarcos énekes 8. adására – amelyben a Nyomozókhoz ezúttal Járai Máté csatlakozott vendégnyomozóként – már csak 5 rejtélyes előadó maradt versenyben. Az első párbajban a Víziló és a Cápa mérkőzött meg, az összecsapásukból a Cápa került ki győztesen. A második párbaj egy hármas párbaj volt, amely a Lovag és Csacsi, az Automata és a Kaméleon között zajlott. 

A stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján a Cápa, a Lovag és Csacsi, a Víziló és a Kaméleon jutott tovább a Top4-be, így az Automatának kellett felfednie magát.

Álarcos énekes

Az Automata csak 2 fordulót ment az Álarcos énekesben – Fotó: Sajtóklub

A Nyomozók korábbi tippjei a következők voltak: Wolf Kati, Havasi Balázs, Cinthya Dictator, Kulcsár Edina és Iszak Eszter, ám a mostani adásban egybehangzóan azt mondták, hogy Csobot Adélt rejti az álarc.

És tényleg! Az Automata jelmezből Csobot Adél lépett elő.

Csobot Adél volt a legutóbbi leleplezett

Csobot Adél volt a legutóbbi leleplezett – Fotó: Sajtóklub

Álarcos énekes Automata

Istenes Bencének sem mondhatott semmit Csobot Adél

Istenes Bencének sem mondhatott semmit Csobot Adél – Fotó: Sajtóklub

Istenes Bence elárulta a párjának, hogy ő már eddig is sejtette, hogy Adél rejtőzik az Automata maszkja mögött, mert gyanúsak voltak neki Adél túl hosszúra nyúló énekórái. Egyik alkalommal 3 órát volt énektanárnál – legalábbis ezt mondta odahaza Bencének.

Szabó Zsófi kérdésére Csobot Adél elárulta, hogy csak az anyukáját és Bence anyukáját avatta be abba, hogy szerepel a műsorban.

Leleplezve! Ő volt az Automata álarc alatt:

Nézd meg az Automata Álarcos énekes-beli produkcióit!

Jövő vasárnap már az Álarcos énekes elődöntője jön, egy nappal később (hétfőn) pedig a finálé. Már csak négyen vannak versenyben: a Víziló, a Cápa, a Lovag és Csacsi, valamint a Kaméleon, közülük kerül majd ki az Álarcos Énekes 3. évadának a győztese.

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top