nlc.hu
Sztárok

Másodszor is megnősült II. Konstantin görög király legkisebb fia

Üzletasszonyt vett feleségül II. Konstantin görög király legkisebb fia – fotó

A polgári esküvőt már 2020-ban megtartották, de most sort kerítettek a nagyobb szabású szertartásra.

A görögök utolsó királyának ötödik fia és szerelme, Nina Flohr október 23-án, szombaton ünnepelték második királyi esküvőjüket, és szerelmi történetüket egy nagyszabású és szimbolikus értékű szertartással koronázták meg. Polgári esküvőjüket 2020 decemberében tartottak Saint Moritzban, a Covid-19 közepén, egy zárt körű ceremónián, ekkor az európai arisztokrácia elitje nem tudott jelen lenni, írja a Tények. 

A szertartást az athéni Angyali üdvözlet katedrálisban tartották meg. Az összes görög királyi esküvőt itt rendezték meg az utolsó király hatvanas évekbeli száműzetéséig. A vőlegény szülei még itt házasodtak össze 1964-ben. Bár a 35 éves Philippos, aki az ötödik fia az utolsó görög királynak II. Konstantinnak és Anna di Danimarcának, a királyi család 2004-ig tartó száműzetése miatt Londonban született.

Philippos és Nina Flohr, aki egy dúsgazdag, a VistaJet nevű privát repülőket kölcsönző svájci család örökösnője, 2019 nyarán találkoztak Ithacában. 

Philippos herceg és felesége, Nina Flohr

Philippos herceg és Nina Flohr (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top