nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina: Éreztem Zitában egy kis ellentmondást

Kulcsár Edina: „Emiatt éreztem Zitában egy kis ellentmondást” – utólag máshogy értékeli a kapcsolatát az időjóssal

Kulcsár Edina hálás a segítségét, de utólag sok olyan párbeszédet hallott, amit furcsának érez.

Az utóbbi pár napban elcsendesedtek a viták Kulcsár Edina és Csuti körül. A Nyerő Páros első harmada gyakorlatilag arról szólt, hogy a többi pár próbálta megmondani nekik, hogyan tudnák megmenteni a házasságukat. Élükön Pataki Zitával, aki sokszor keményen fogalmazott és bár a modell tudta, hogy részben igaza van, az időjós stílusa nem nyerte el a tetszését. A tegnapi adásban kiesett Zita és Ati, ezzel kapcsolatban megosztotta a gondolatait Kulcsár Edina.

„Tegnap ismét búcsúztunk egy pártól. Mindig fájdalmas végignézni, ahogy egy velünk együtt beköltöző páros távozik a villából, bár a tv előtt ülve egy kicsit más volt, hogy hallottam azokat a párbeszédeket is, amiket pl. ott integetés közben nem hallhattunk.

Ettől függetlenül bennem nincsenek rossz érzések, még úgysem, hogy Zita párosa azért okozott nehéz pillanatokat számunkra. Azt is gyorsan hozzátenném, hogy bármennyire is a padlón éreztem magam, én azért hálás vagyok, ugyanis ezzel akarva-akaratlanul is, (még ha ennek a módja nem is feltétlenül áll hozzám közel) ,de segített bizonyos területen. Aztán a későbbiekben voltak olyan beszélgetéseink is, amikor meg voltunk arról győződve, hogy segítő szándék vezéreli őket, most pedig, hogy láttam/hallottam a kettőjük közötti párbeszédeket, néha furcsálltam egy-egy reakciót és lehet, hogy pont ezek miatt éreztem Zitában egy kis ellentmondást! Én végig reménykedtem abban, hogy sikerül megbeszélnünk a dolgainkat, mert utálok úgy elköszönni mástól, hogy közben ott lógnak az elvarratlan szálak, de ez nem feltétlenül történt meg, amit őszintén sajnálok” – írja a közösségi oldalán Kulcsár Edina.

kulcsár edina pataki zita

Kulcsár Edina és Pataki Zita (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top