nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela kiakadt Berki Mazsi viselkedésén

Hódi Pamela kiakadt Berki Mazsi viselkedésén: „Mi a büdös francot képzel ez a nő?”

Hódi Pamela számtalanszor kérte exe feleségét, hogy ne posztoljon a lányáról.

Sokáig háborúzott Berki Krisztián és Hódi Pamela, az utóbbi időben viszont már nem nyilatkoznak erről a sajtónak. A modell nehezményezi, hogy exe és annak felesége folyamatosan posztol a lányáról annak ellenére, hogy többször megkérte, ne tegye. Berki Mazsi ismét ellene ment és megosztott egy képet, amelyen Nati is rajta van – ez és a szöveg teljesen kivágta a biztosítékot Hódi Pamelánál. Az írást a 24 óráig elérhető InstaStoryban lehet megnézni.

„Mi a jó büdös francot képzel ez a nő? Te Bonus Mommy, hogy tanulnál meg inkább egy cseppnyi tiszteletet egy édesanya iránt!!! Remélem hamarosan megérkeznek számodra is egy édesanya igazi érzései, de ezt az érzést ne tudd meg soha, amit te okozol más édesanyának!!! Még neked sem kívánom! Szégyelld magad újra és újra. Önzetlenül nem megy a szeretet… ilyen magatartást életemben nem láttam egy új pár részéről sem. Ezt is kifogtam. A fotón a lányommal szerepel természetesen” – írta Hódi Pamela. Mazsi képét nem osztjuk meg, de ide kattintva elérhető.

hódi pamela

Hódi Pamela (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top