nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi elárulta, milyen a kapcsolata Hódi Pamelával

Berki Mazsi elárulta, milyen a kapcsolata Hódi Pamelával

Berki Mazsi a Sztárbox vasárnapi mérkőzésén becsülettel végigbokszolta a női könnyűsúly négyszer másfél percét.

Berki Mazsi ellenfele Megyeri Csilla volt a Sztárbox-ban. “Mazsi az egyedüli nő, akit nagyon-nagyon szívesen meg fogok csapkodni” – jelentette ki Csilla, de végül ő maradt alul.

“Nem hiszek az adok-kapokban, nem is úgy álltam hozzá, hogy bántani akarom Csillát. Abban hiszek, hogy a szeretet mindig győz. Nem személyes gondolatok vezéreltek Csillával kapcsolatban a meccs közben, hanem az, hogy jól teljesítsek. Minden idegszálammal győzni akartam, az volt a legfontosabb. Nagyot csalódtam volna magamban, ha vesztesen távozom a ringből. Most úgy érzem, ezzel a győzelemmel végre új lap nyílik az életemben, és végleg magam mögött hagyhatom a múltat” – mondta Mazsi, aki a Blikknek azt is elárulta, milyen a kapcsolata Hódi Pamelával, aki egyáltalán nem titkolta, hogy Megyeri Csillának drukkol.

Az RTL műsorának, a Sztárboxnak élő adása, ahol ismert emberek szállnak ringbe, egymás ellen. (Fotó: Trenka Attila)

Az RTL műsorának, a Sztárboxnak élő adása, ahol ismert emberek szállnak ringbe, egymás ellen. (Fotó: Trenka Attila)

“A napokban beszéltem Natival, akkor mondta, hogy az édesanyja is ott lesz. Sejtettem, hogy Csillának drukkol majd, de ezzel nincsen semmi baj. Tény, a múltban voltak közöttünk konfliktusok Pamelával, de úgy érzem, mindent meg tudtunk beszélni, a lányaink érdekében pedig korrekt a viszonyunk” – mondta Berki Krisztián özvegye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top