nlc.hu
Sztárok

Eltűnt Rostás Dorina

Eltűnt a “Buli buli” című szám énekesnője, Rostás Dorina, a rendőrség keresi (frissítve)

Keresi a rendőrség Rostás Dorinát, a Buli, buli című számról elhíresült YouTube sztárt. Hírünket frissítettük.

Rostás Dorina fotója a police.hu oldalán tűnt fel, a körözés pedig az eltűnt, ismeretlen helyen tartózkodó személyek listáján. A fiatal lány nevét három éve ismerte meg az ország, Buli, buli című slágerével tűnt fel a YouTube-on, a klip után szerepeltették műsorokban, számos fellépés és koncert is várt a fiatal tehetségre.

Eltűnt Rostás Dorina

Eltűnt Rostás Dorina
Fotó: YouTube

Az utóbbi években nem sokat lehetett hallani a fiatal lányról, egészen eddig: police.hu oldalán szerdán jelent meg a körözés, miszerint keresik a 17 éves lányt. A Blikk elérte a lány édesapját, Rostás Attilát, aki arról beszélt a lapnak, mi történt:

Dorina elment a barátjával, merthogy van párja, már hat hónapja együtt vannak. Talán azt gondolta, hogy ő már nagy lány és élheti az életét, ezért elment. Azt mondta, majd jön, de nem jött.

Nem tudták, hogy hol van és mi történt, ezért értesítették a rendőrséget. Pár órával később Dorina azonban épségben előkerült.

Roma hagyomány, hogy megszöktetik a lányt: itt valami ilyesmi történt.

A Blikk próbálta elérni a lányt a telefonján, de az továbbra is ki van kapcsolva.

Dorinát a Dikh Tv fedezte fel, róluk ebben a cikkben írtunk hosszabban.

Fotó: YouTube

Forrás: Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top