nlc.hu
Család

Visszatért családjához Rostás Dorina

Szakított a barátjával és visszatért a családjához az elszöktetett „Buli buli” Dorina

Az énekesnőt nem sikerült utolérni, de volt szerelme mesélt a történtekről.

Tavaly ősszel körözést adtak ki, miután Rostás Dorina, akit a Buli, buli című slágernek köszönhetően ismert meg Magyarország, eltűnt otthonról. Az akkori hírek szerint a 17 éves lány gyorsan előkerült, de hogy pontosan mi is történt, akkor arról nem nyilatkozott. Megszólt viszont most akkori barátja, aki elmondása szerint először tavaly októberben szöktette meg szerelmét, majd miután családja hazavitte, novemberben ismét elszöktek.

„A családja tudta, hogy Dorina nálunk van, de köröztette a rendőrséggel, ezért nem is nagyon mehetett sehová. Egy idő után láttam rajta, hogy ez nem jó neki, és hogy hiányolja a családját. Akkor már fél éve együtt éltünk. Mondtam neki, hogy nem akarom eltiltani a szeretteitől, de ők nem nézték jó szemmel a kapcsolatunkat, próbáltak szétválasztani minket. Nem tiltottam meg, hogy beszéljenek, végül ez lett a szerelmünk veszte” – mesélte a Blikknek a fiú. 

Rostás Dorina

Forrás: Youtube

Hozzátette, közösen döntöttek úgy, hogy bemennek egy rendőrkapitányságra, és jelzik, hogy az énekesnő nem tűnt el. „Mivel Dorina még nincs 18 éves, az édesanyja is ott volt a rendőrségen. Odafelé menet még arról beszéltünk, hogy mit csinálunk délután, majd miután megvolt a hivatalos procedúra, közölte, hogy hazamegy a szüleihez. Leforrázva éreztem magam, mert előzőleg nem említette, hogy elmenne. Nem tartottam vissza.”

A Blikk szerette volna megkérdezni a történtekről az énekesnőt és a szüleit is, ám sem telefonon, sem a közösségi oldalakon keresztül nem sikerült velük felvenni a kapcsolatot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top