nlc.hu
Család

Nyilatkozott a Pérnél eltűnt kislány édesanyja

„Örökre nyomot hagy benne ez az éjszaka” – megszólalt az eltűnt hatéves kislány édesanyja

A gyermek egy hét múlva tért csak vissza az iskolába.
Meglett az eltűnt péri kislány

Két hete egy Pér melletti tanyán élő hatéves kislánynak nyoma veszett, de a történet szerencsés véget ért, miután nagy erőkkel keresni kezdték, egy siklóernyős,  másnap a közelben a levegőből megpillantotta a gyermeket. Mint kiderült, a kislány a kutyája nyomába eredt, a ködben azonban eltévedt.

Az Országos Polgárőr Szövetség azóta elismerésben is részesítette a kislányt megtaláló siklóernyőst, Mehringer Szabolcsot. „Nagyon hálás vagyok neki, sose fogom elfelejteni a nevét”–  nyilatkozta az RTL Híradónak a gyermek édesanyja, Turóczi Judit, aki külön is köszöntetet mondott a férfinak.

Hozzátette, kislánya biztosan félt, amikor az éjszakát a szabadban kellett tölteni, hiszen tart a sötéttől, és ugyan azt mondta, hogy nem sírt,  valószínűleg az nem így volt. „Örökre nyomot hagy benne ez az éjszaka” – mondta az édesanya.

Mint elmondta, lányával azóta megbeszélték a történteket, és reméli, hogy a gyermeke is feldolgozza a történteket szép lassan, ebben a családja is segíti. „Azon a héten nem ment iskolába, mert nem szeretett volna, de ezen a héten már ment. Már várta az iskolát, vissza tudott zökkenni” – tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top