nlc.hu
Sztárok

Csuti reagált Pataki Zita kijelentésére

Nyerő Páros: Csuti reagált Pataki Zita kijelentésére, miszerint lenézi az időjós férjét

Szabó András Csuti felháborítónak tartja Pataki Zita kijelentését.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Pataki Zita a Retró Rádió vendégeként mesélt a Nyerő Párosról, ahol többek között arról is beszélt, hogy szerint Szabó András Csuti végig lenézte a férjét, Atit, ami nagyon rosszul esik neki. „Nagyon hamar elfelejtik azt a mondatát Csutinak, hogy »nem akarok asztalos lenni«. Szegény Edina elesik, Csuti meg kiröhögi. Ha láttam volna, sokkal gyorsabban halad ez a műsor, mármint ami az érzelmeimet illeti” – mondta a rádióban Pataki Zita, Kulcsár Edina férje pedig reagált az időjós kijelentésére.

„Felháborító!  Nem nézek le senkit, sőt, mindig is csodáltam azokat, akiknek olyan kvalitásai vannak, amiknek köszönhetően alkotni tudnak! Nekem ilyen kézügyességem és effajta kreativitásom, látásmódom nincs! Biztos rossz lehet visszanéznie magát és a benti »kapcsolatait«, de inkább a saját, félre nem értelmezhető, tudatosan sértő kijelentéseit (pl: árucikk) kellett volna jobban átgondolnia, nem pedig másokra mutogatni, téves kórképet felállítva, kedves Zita!” – írta a 24.hu reggeli cikke alatt hozzászólásban Csuti.

csuti és szárnyas ati

Csuti és Pataki Zita férje (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top