nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Kulcsár Edináék estek ki

Kulcsár Edináék a Nyerő Páros legújabb kiesői – a sztárpár úgy érzi, rengeteget adott házasságuknak a műsor

Pataki Zitáék dupla szavazattal vágtak neki a szimpátiaszavazásnak.

A korábban kieső párok közül Pataki Zitáék térhettek vissza a játékba, ráadásul rekordnyereménnyel zárták az előző játéknapot a Nyerő Párosban. Jutalmuk egy nagyon fontos kiváltság lett, amely az esti szimpátiaszavazást is befolyásolta: dupla szavazatuk lett.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edináék számára véget ért a Nyerő Páros (Forrás: RTL Klub / Nyerő Páros – videó)

Kulcsár Edina és párja, Csuti gyűjtötte a legkevesebb pénzt ebben a fordulóban, így jól tudták, hogy veszélyzónások lesznek, mégis felbontották a korábban kötött bizalmi szövetséget. A közös játékon elért eredmény alapján Molnár Guszti és párja, Vivi is veszélyzónába került. A szimpátiaszavazás eredménye döntetlen lett, így a játékból a kevesebb pénzt gyűjtő Kulcsár Edina és Csuti távozott.

A búcsú pillanatában Csuti is elérzékenyült, aki alig bírta visszafojtani a könnyeit. „Teljesen másképp fogjuk innentől kezdve élni az életünket” – mondta Kulcsár Edina, mivel mindketten érzik, hogy rengeteget adott házasságuknak a Nyerő Páros.

Olvass még a Nyerő Párosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top