nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: visszatérnek a kiesett párok

Nyerő Páros: visszatér a villába az összes eddigi kieső, Nádai Anikó összebalhézik Molnár Gusztiékkal

Nem kellett sokat várni az első vitáig.

A tegnapi adásban Kárpáti Rebekáék alulmaradtak Kulcsár Edináékkal szemben, így nekik kellett távozniuk a Nyerő Páros-villából. Egy nem várt fordulat miatt azonban minden eddigi kiesett pár visszakerült a játékba, hogy eldöntsék, melyik az az egy páros, aki mégis folytathatja a versenyt. Az előzetesben láthattunk egy kis részletet a játékból, valamint az együtt töltött estéből, aminek – most már szokásosnak mondhatóan – veszekedés lett a vége.

 

Azt egyelőre nem tudni, mi a döntő faktor az egyik pár visszakerülésében, ám valószínűleg abból lett a konfliktus, hogy a bent maradt párok is dönthetnek a többiek jövőjéből. Nádai Anikó és Hajmásy Péter kapcsolata szinte álomszerűnek mondható, többek között ez vezetett ahhoz, hogy elsőként estek ki, hiszen a többiek szerint nekik nincs mit megjavítani. Most is ebből indult a balhé. 

„Ne mondjátok azt, hogy mert mi szeretjük egymást, mi nem vagyunk elég jók ide” – magyarázta Nádai Anikó Molnár Gusztáv feleségének, aki felemelte a hangját, minden bizonnyal nem értett egyet azzal, amit a Reggeli műsorvezetője mondott.

nyerő páros vita

Nádaiék és Molnár Guszti felesége csapott össze (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top