nlc.hu
Sztárok

Csisztu Zsuzsának a vonzalom a legfontosabb

Csisztu Zsuzsáék 15. házassági évfordulója: „Norbival fontosnak tartjuk, hogy ne csak anya és apa legyünk”

Cipruson ünnepelte 15. házassági évfordulóját Csisztu Zsuzsa és a férje.

A Szerelem szigetére utazott Csisztu Zsuzsa és a férje, Ketskés Norbert néhány napra, hogy megünnepeljék házasságuk tizenötödik évfordulóját. „Szerettünk volna egy olyan helyre eljutni, ahol még jó meleg van, hogy együtt úszhassunk, napozhassunk, pihenhessünk. Ciprus nagyon jó választás volt, teljesen beleszerettünk” – kezdte a beszámolót a műsorvezető.

csisztu zsuzsa és norbi
Megnézem
Összes kép (3)

„A virágok, az ételek, mind-mind csodálatosak voltak, és végre volt időnk kikapcsolódni az elmúlt időszak hajtása után. Norbival egyébként is fontosnak tartjuk, hogy ne csak anya és apa legyünk, mert nem szabad elfelejteni, hogy annak idején azért lettünk férj és feleség, mert élveztük egymás társaságát, és mindig együtt akartunk lenni. Köztünk a mai napig megvan a szerelem, a vonzalom, ami szerintem a legfontosabb egy kapcsolatban.

A sportriporter elárulta, hogyan is működik a házasságuk. „A tizenöt év alatt sok mindenen mentünk keresztül. Született két gyönyörű fiunk, elvégeztem a jogi egyetemet, sportjogi szakjogász is lettem, Norbi pedig orvos-közgazdász és természetgyógyász lett az orvosi pályája mellett. Ha a gyerekek melletti teendőket kellett átvenni a másiktól, azt is mindig örömmel megtettük. Mindketten hivatásszerető, de családcentrikus emberek vagyunk. Nagy a harmónia közöttünk, azt hiszem, elég jól kiegészítjük egymást. Soha nem rivalizáltunk, és azt is tiszteletben tartottuk, ha egy kicsit a másiknak rosszabbul mentek a dolgai. Folyton segítjük és támogatjuk a másikat, ami szerintem a házasság egyik alappillére.”

Zsuzsa mostanában sokat forgat, saját csatornát épített ki, mely a szívügyévé vált. „A Csisztu Sport Cast műsor és a Csisztu Channel Youtube-csatorna azért fontos számomra, mert bár mindig is készítettem sztársportolókkal interjúkat, most olyan szemszögből közelítek a témákhoz, amelyek igazán izgalmasak és szokatlanok. A mostani adásban például három olyan élsportolóval készítettem interjút, akik a tokiói olimpián életük utolsó olimpiáján szerepeltek, olyan nyomás alatt kellett életük legjobbját kihozni magukból, hogy tudták, soha többet nem lesz erre esélyük. Cseh Laci ugyan nem nyert olimpiai aranyat, de húsz éven át a világ legjobbjai között volt, és naponta nyolc-tíz órát edzett, most viszont elárulta, alig várta, hogy végre sokáig aludhasson, mert korábban mindig hajnalban kelt. De nemrég Tápai Szabinával és Kucsera Gáborral is beszélgettem, hogyan lehet menedzselni két sportolónak egy ekkora családot. Szeretem a munkámat, és azt, hogy most már saját műsorom, saját csatornám lehet az interneten. A teljes értékű boldogsághoz úgy érzem, a legfontosabb, hogy a családunk rendben legyen, de az is fontos, hogy a szeretett hivatásunkban is sikeresek lehessünk. Nekem ez mindig is fontos volt.”

csisztu zsuzsa és férje

Csisztu Zsuzsáék házassági évfordulója (Fotó: Csisztu Zsuzsa)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top