nlc.hu
Sztárok

Szakács Gergő megírta az introvertáltak himnuszát

Szakács Gergő megírta az introvertáltak himnuszát: „Sokkal nehezebb így beilleszkedni a show-bizniszbe”

Szakács Gergőnek introvertáltként nagy feladat beilleszkedni az őt körülvevő közegbe, ám dolgozik rajta, hogy ez jobban menjen.

Szakács Gergő új dala megmutatja, hogyan is éli meg egy visszahúzódó előadó az életet a reflektorfényben. A szerzeményhez készült klipben azt a kettősséget láthatjuk, ahogyan az énekes minden alkalommal megküzd a démonjaival, mikor a színpadon áll.

„Az ‘Elkezdem’ tulajdonképpen egy introvertált himnusz. Szerettem volna betekintést engedni abba a perspektívába, ahonnan én szemlélem a mindennapokat, ahol nem triviális egy egyszerű társalgás megkezdése egy idegennel, ahol olykor reflexből tagadom le saját magam és ahol hajlamos vagyok túlagyalni, túlpörögni szinte mindent, amiből a külső szemlélő csak annyit érzékel, hogy szótlanul, lefelezett sebességen létezem. Ugyanakkor a dal egy mantra is saját magamnak, hogy másképp csináljam a dolgokat, hogy elengedjem a gátlásokat, hogy nyissak az emberek felé” – fogalmazott a Follow The Flow énekeseként is ismert előadó, aki szóló projektjének dalaival is rendszeresen lovagolja meg a slágerlistákat.

Szakács Gergőnek introvertáltként sokkal nehezebb dolga van a show-bizniszben, mint extrovertált társainak, így a beilleszkedés is sokkal nehezebben megy. „Nem érzem, hogy beilleszkedtem volna. Van egy kitörölhetetlen emlékem egy backstage beszélgetésből, amiben pont azt kezdte el mondani a velem szemben ülő egykor nagyon sikeres zenekar frontembere, hogy ő már úgy érzi, öreg ahhoz, hogy a színpadok között bemindenezve megkötögesse élete üzleteit, amire egy karrier épül. Eléggé megilletődtem, majd megosztottam vele, hogy mivel elég hiányosak a szociális képességeim, soha életemben nem jutottam így előrébb, sőt, általában csak baj van belőle, ha ott maradok egy-egy koncert után, mert mindig azt gondolják, hogy ok nélkül szomorkodok. Az én nézeteim szerint ahhoz, hogy érvényesülj, arra kell törekedni, hogy minél jobb zenét csinálj és ne csak ücsörögj a babérjaidon” – részletezte az nlc-nek a legfittebb előadónak választott Gergő. Kíváncsiak voltunk, hogy tud így ismerkedni, ám homályosan ugyan, de megjegyezte, hogy erre már nincs szüksége. 

„Szerintem egyébként sem vagyok ismertnek nevezhető, ritkán ismernek fel az emberek” – mondta Gergő, aki dolgozik azon, hogy introvertáltsága ellenére jó kapcsolatot ápoljon a rajongóival.

szakács gergő klip

Részlet a klipből

„Ezen mindenképp dolgoznom kell, tisztában vagyok vele. Azt hiszem, egyre inkább megtalálom a hozzájuk vezető utat a színpadról is, a magam módján. Vannak helyszínek, amikor fotózkodunk, de az is előfordul, hogy nem. Őszintén szólva, nem annyira lelkesedem azokért a helyszínekért, ahol a koncertre tulajdonképpen csak azért jönnek el, hogy végül közös képek készülhessenek és a zene nem is annyira érdekli őket. Hiszen mi mégiscsak a zene miatt megyünk mindenhova” – zárta szavait Szakács Gergő.

Legújabb dalát és a hozzá tartozó klipet itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top