nlc.hu
Sztárok

Utazás a lelked körül: Szakács Gergő

Szakács Gergő hisz abban, hogy elhunyt mamája velük van és fia nemcsak látja, de beszélget is vele

Peller Mariann mindig mélyre ás a vendégei lelkében. A Follow the Flow énekese pedig szívesen merült le vele.

Talán nem mindenki tudja, és a színpadon még csak nem is látszik, de Szakács Gergő eléggé visszahúzódó, sokkal nehezebben nyílik meg, ami ritka a zenei iparban. Ez nem csak a művészi életében jön elő gyakorta, hanem a magánéletében is megnyilvánul.

Szakács Gergő

Szakács Gergő (Utazás a lelked körül)

Az énekes februárban édesapa lett, ez pedig új dimenziókat nyitott meg számára. Most olyan dolgokat mesélt Peller Mariann-nak az Utazás a lelked körül című műsorban, amiket korábban senkinek.

A nagymamám most ment el és ők pont elkerülték egymást a dédunokájával. A kisfiam a plafont szokta nézni tök sokat, de mintha beszélgetne – kezdte az énekes a műsorvezetőnek.

A feleségemnek az egyik testvére a fejébe vette, hogy szellemek vannak nálunk. Mondtam, hogy ez oké, tök jó, mert szerintem akkor simán lehet, hogy a nagyi az. Így bandázik még egy kicsit a dédunokájával.

Az énekes még nem tudja eldönteni, mi történik a lélekkel, ha meghalunk. Úgy véli, lehetséges az is, hogy csak megyünk tovább, de az is, hogy egy kicsit itt maradunk. „Utána azt gondolom, hogy csatlakozunk egy óriási masszához, majd, ha eljön a pillanat, akkor újra jövünk.

Gergő ezt követően arról is szót ejtett, könnyebben mozog a negatív érzelmek terén, a pozitív dolgoknak a megélését még tanulnia kell. Gyermeke születése előtt aggódott, hogy saját gyarlóságait látja majd fiában, ez a félelme szerencsére nem igazolódott be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top