nlc.hu
TV-sztárok

Érkezik az új lemeze Szakács Gergőnek

Szakács Gergő: „Egyszerűen csak boldog szeretnék lenni”

Legújabb lemezének megjelenése előtt egy új videóklippel jelentkezett Szakács Gergő, a Follow the Flow énekese.

Madeirán forgatta legújabb videóklipjét a Follow the Flow énekese, Szakács Gergő. Az Evolúció című új lemez április 28-án kerül bemutatásra, de az egyik videóklip, a Nincsen út, a mai napon startol, ami nem csak a lemezhez csinál majd kedvet, de előzetes beszámolók alapján az utazáshoz is.

Szakács Gergő

Szakács Gergő – Nincsen út[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] (Részlet a klipből)

„A hegyen három fok volt, lent az óceánparton huszonnégy, e között van öt-tíz kilométer különbség – mesélte Gergő a forgatás körülményeit. – Olyan az egész sziget, mintha csak nekünk rendezték volna be. Az időjárás és minden egyéb is úgy alakult folyamatosan, hogy éppen passzolt ahhoz az elképzeléshez, ahogy forgatni akartunk. Ha köd kellett, köd volt, ha napsütés kellett, napsütés volt. Eléggé vizuális típus vagyok, és amikor elkezdtem írni a dalszöveget, egyből láttam magam előtt a klipet is, amihez egy dzsungel-vibe-ot képzeltem el.”

Egyébként a Nincsen út című szám dalszövege sem mindennapi körülmények között íródott.  

„Mindig nagy inspirációt ad, ha elutazom valahova. Most Piranba mentem, ez a kedvenc szlovén falucskám. Egyik reggel a tengerparton ültem, és akkor született meg a szöveg. Arról szól, hogy mindannyian ugyan onnan jövünk és ugyanoda tartunk, csak más fázisban járunk jelenleg. Azt mondja el, hogy úton vagyok és egyszerűen csak boldog szeretnék lenni, és remélem, egyszer majd célba érek. Nem volt előre megtervezve, hogy miről szóljon, magától jött, de azóta elgondolkodtam azon, hogy biztos nem véletlen, és talán újra kéne egy kicsit foglalkoznom a lelkemmel” – magyarázta.

Talán nem mindenki tudja, és a színpadon még csak nem is látszik, de Gergő eléggé visszahúzódó, sokkal nehezebben nyílik meg, ami ritka a zenei iparban. Ez nem csak a művészi életében jön elő gyakorta, hanem a magánéletében is megnyilvánul.

„Múlt héten volt a zenekarral az első koncertünk az idei szezonban, és amikor felmentem a színpadra, úgy voltam vele, hogy tök király lesz, majd teljes blokk, azt éreztem, hogy nem akarok itt lenni. Nagyon küzdöttem az első pár percben, és ilyenkor próbálom meghackelni az agyam, átállítani és arra gondolni, hogy tele a klub, ráadásul miattunk, és nem tehetem azt, hogy nem érzem jól magam. Aztán egyszer csak átlendülök. Mikor lejöttem a színpadról, mindenki azt mondta, hogy nagyszerű energiákat adtam át a közönségnek. Ezek belső gátak, amiket le kell gyűrni. Az ötödik koncertnél már nincsenek ilyen gondjaim, csak bele kell lendülni. A szólónál teljesen más a helyzet, mert ott mindig kivagyok, hiszen egyedül van rajtam a súly. Van két zenésztársam, de egyedül kell beszélnem a közönséghez, és vinni a show-t. Ezenkívül bármilyen kapcsolatteremtés más emberrel nehézséget okoz. Igyekszem megoldani, de van, hogy nem sikerül, vagy nem olyan jól sikerül, vagy furának tűnők. De ezeket már nem szoktam felvenni” – nevetett Gergő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top