nlc.hu
Sztárok

Édesapa lesz Szakács Gergő

Gólyahír: édesapa lesz a Follow the Flow énekese, Szakács Gergő

Gyönyörű fotósorozattal jelentette be a nagy hírt.

Szakács Gergő ritkán oszt meg a magánéletével kapcsolatos információkat a nagy közönséggel. A Follow the Flow énekese inkább a dalain keresztül szeret kommunikálni, ám most kivételt tett. 

Szakács Gergő

Szakács Gergő (Fotó: Instagram)

Az énekes Instagram-oldalán gyönyörű fotók kíséretében tudatta a rajongóival, hogy kedvesével, Nágival az első közös gyermeküket várják. A képsorozat mellé pedig csak ennyit fűzött: „Ideje felnőni“. Természetesen a bejegyzést a rajongók elárasztották gratulációikkal.

2022-ben Gergő Evolúció című albumának a megjelenése kapcsán beszélt az nlc-nek arról, hogyan születik meg egy dal a fejében. „Mindig nagy inspirációt ad, ha elutazom valahova. Most Piranba mentem, ez a kedvenc szlovén falucskám. Egyik reggel a tengerparton ültem, és akkor született meg a szöveg. Arról szól, hogy mindannyian ugyan onnan jövünk és ugyanoda tartunk, csak más fázisban járunk jelenleg. Azt mondja el, hogy úton vagyok és egyszerűen csak boldog szeretnék lenni, és remélem, egyszer majd célba érek. Nem volt előre megtervezve, hogy miről szóljon, magától jött, de azóta elgondolkodtam azon, hogy biztos nem véletlen, és talán újra kéne egy kicsit foglalkoznom a lelkemmel” – mesélte akkor a Nincsen út című számának a dalszövegéről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top