nlc.hu
Sztárok

X-Faktor: Viki megkérdőjelezte a mentorokat

X-Faktor: az egyik versenyző széket kapott volna, de a magyarázkodása miatt inkább hazaküldték

Vikit nagyon várták a mentorok, de csalódást okozott.

Dráma, sírás, jó pillanatok, öröm – ezek jellemezték leginkább az X-Faktor Táborát. Kiderült, hogy Gáspár Laci a 22 pluszosokkal, Csobot Adél a zenekarokkal, ByeAlex a fiúkkal, Puskás Peti pedig a lányokkal fog dolgozni. Gáspár Laci volt az első mentor, akinek összeállt a mentorházas csapata, de nem volt zökkenőmentes a válogatás. Több olyan előadóban csalódott, akiktől nagyon sokat várt: ilyen volt Viki is, aki iszonyatosan hamisan énekelt, ezt pedig megjegyezték nekik a mentorok.

Lacinak egyébként pont tetszett a produkció, de próbált a mentortársaira hallgatni, ezért kétségek között kezdett el beszélni a versenyzőhöz, akinek a monológja eléggé meglepte őt és a többieket is. „Ez a te érzésed, azt csinálj, amit érzel, amit gondolsz! Az, amit láttam, hogy a közönség felállt és mennyire tetszett nekik, ez nekem többet mond minden szónál, mint előadóművésznek” – mondta Viki

„Azért, mert ezt most elmondtad és így mondtad el, már nem is látom az alázatot. Pedig le akartalak ültetni…”

– válaszolt Gáspár Laci, majd hazaküldte a versenyzőt.

gáspár laci vs viki

Gáspár Laci elküldte Vikit (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top