nlc.hu
Sztárok

György-Horváth Zsuzsa meglátogatta a lányát

György-Horváth Zsuzsa, a HírTV híradósa: „Hosszú idő után végre munka nélkül tudtunk pihenni”

A HírTV híradósa Olaszországban pihent párjával, Ervinnel. Az utazásuk során Zsuzsi tizenhat éves nagylányát is meglátogatták Toszkánában, megnézték azt a művészeti iskolát, ahova Sára jár.

Néha mindenkinek kell egy kis pihenő, pláne egy híradósnak, aki szinte minden este képernyőn van. György-Horváth Zsuzsa egy hétre utazott el kedvesével külföldre, hogy feltöltődjön. „Nagy a hajtás mostanában, nemcsak a munkahelyemen, de rengeteget szaladok egyik helyről a másikra – mondja Zsuzsi. – Jó volt egy picit kikapcsolódni, elutazni a jó időbe, és tényleg csak pihenni. A kisfiam Szlovéniában volt vitorlás edzőtáborban az őszi szünet alatt, így lehetőségünk volt utazni és ameddig a lányom iskolában volt, délelőttönként kettesben is lenni a párommal.”

Megnézem
Összes kép (3)

Zsuzsi nem véletlenül választotta Toszkánát: egyrészt az egyik kedvenc helye, másrészt szerette volna meglátogatni és megölelgetni lányát. „Amióta Sára Olaszországban tanul, keveset volt itthon és nagyon hiányzik. Erős anya-lánya kapcsolat van közöttünk, szinte minden nap beszélünk telefonon így is, hogy távol vagyunk egymástól. A személyes találkozást viszont nem pótolhatja semmi, ezért úgy intézzük az életünket, hogy legalább kéthavonta találkozzunk, általában ő jön haza, de ha tehetem, én is szívesen utazom hozzá. Nagyon feltöltődtünk Ervinnel, hosszú idő után a munkát hátrahagyva tudtunk pihenni. Jókat kirándultunk, felfedeztünk jó pár olasz éttermet is. Ilyenkor mindig kíváncsi vagyok új ízekre, új dolgokat próbálok ki, amit otthon majd el is készítek. Szeretem az olasz konyhát, főleg a tenger gyümölcseit.

György-Horváth Zsuzsa

György-Horváth Zsuzsa nagylánya Toszkánába jár művészeti iskolába (Fotó: Dittrich Ervin)

György-Horváth Zsuzsa már alig várja, hogy újra meglátogassa a lányát. „Gyönyörű környezetben voltunk, csodálatos volt minden. Alig várom, hogy újra ellátogassunk Olaszországba, szeretném minél jobban megismerni ezt az ezerarcú országot és a kultúrát, ahol a kislányom él.”

györgy-horváth zsuzsa (1)
Megnézem
Összes kép (2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top