nlc.hu
Sztárok

Kovács Gyopár akkor és most

Színésznő lett a Rising Star egykori tini felfedezettje, Kovács Gyopár

A még mindig csak 22 éves Kovács Gyopár több színházban és tévésorozatokban is játszik.

Kovács Gyopár 2014-ben a TV2 Rising Star című tehetségkutatójában tűnt fel. Az akkor mindössze 15 éves lány a műsorban a hetedik helyen végzett, tehetségére azonban így is felfigyeltek. A Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskolában érettségizett, majd 2017-től a Pesti Magyar Színiakadémián tanult tovább. Még ugyanebben az évben szerepet kapott a Holnap Tali! című ifjúsági sorozatban, illetve a széria musicalváltozatában is színpadra lépett a Pesti Magyar Színházban.

„Nagyon sok mindent megváltoztatott az életemben ez a tehetségkutató, és megtanított arra, hogy hogyan kell kezelni ezt a szakmát, mert ez kemény világ. Sok erőt adott, hogy tovább lendüljek, és ezzel a lendülettel menjek egészen addig, amíg a szemem lát” – nyilatkozta a Színházi 10 perc blognak.

Kovács Gyopár

Kovács Gyopár a Rising Starban és napjainkban (Fotók: smagpictures.com)

Gyopár azóta legfőképpen színésznőként tevékenykedik. A Madách Színház Liliomfi című darabjában, illetve a Játékszín több előadásában is lehetőséget kapott. A Puskás Ferenc életéről szóló musicalben a címszereplő feleségét, Hunyadvári Erzsébetet alakítja. A közelmúltban a kecskeméti Katona József Színház Elisabeth című előadásában is bemutatkozott, a fiatal Sissy szerepében. Mindemellett tavaly A tanár, idén pedig az Apatigris című tévésorozatokban is feltűnt.

Nemrégiben pedig az is kiderült, hogy családjában nem Gyopár az egyetlen tehetség. Húga, a 15 éves Kovács Harmat ugyanis jelentkezett az idei X-Faktorba, melynek válogatóján annyira lenyűgözte a zsűrit és a közönséget, hogy állva tapsoltak neki.

„Mindenképpen azt szeretném, hogy a színpad benne legyen az életemben. Mindegy, hogy milyen formátumban. Énekes lennék vagy színész vagy műsorvezető. Bármi. Csak szeretek színpadon lenni. Szeretek középpontban lenni, mert szeretem, ha az emberek néznek, és valami újat adhatok nekik” – vallotta be Kovács Harmat, hozzátéve, hogy a nővére a példaképe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top