nlc.hu
Sztárok

Interjú Gabriela Spanic-kal

Gabriela Spanic: „Andrei kihozza mindenkiből a legjobbat”

Gabriela Spanic az egyik legkedveltebb szappanoperasztár Magyarországon. Amikor kiderült, hogy a Dancing with the Starsban fog szerepelni, túlzás nélkül megőrültek a magyar rajongók. A színésznő imádott itt lenni, nemrég pedig visszatért Budapestre és egy teljesen új feladatban próbálja ki magát: zsűritag lesz a műsorban. Hogy miként telt az elmúlt egy év, megmaradt-e az életében a tánc és tud-e objektíven zsűrizni úgy, hogy volt párja is fellép, az az interjúnkból kiderül.

Kicsivel kevesebb, mint egy évvel ezelőtt voltál Magyarországon. Vártad már, hogy újra itt legyél?

Mindig szeretek visszatérni, mert imádok itt lenni. Csodálatos ez az ország és a főváros, a fiam is nagyon szereti, sőt, ő szívesen élne itt. Apukám most van először itt, de ő is imádja a várost. Szerinte gyönyörűek a nők, finomak az ételek és beleszeretett az építészetbe, a történelembe, ami körbevesz mindent. Voltunk a Dunán, a Hősök terén, a Parlamentnél, és megnéztük a hidakat.

Említetted, hogy a fiad szívesen élne itt. Te el tudnád képzelni a jövődet Budapesten?

Abszolút, de a telet kihagynám. (nevet) Ragaszkodom a meleghez, de a fiam a hideget is szereti. Nekem az lenne az ideális, hogy nyáron itt élek, télen pedig valami melegebb helyet választanék.

(Ezen a ponton Gáspár Zsolti odalépett hozzánk, és megkérte Gabriela Spanicot, hogy hadd készítsen vele egy közös fotót.)

Gabriela Spanic: ,,Andrei kihozza mindenkiből a legjobbat"

Gabriela Spanic a DWTS zsűrijében (Fotó: Sajtószoba)

Ez gyakran előfordul veled? Hogy közös fotót kér valaki tőled? 

Igen, állandóan.

Amikor sétálgatsz a városban, akkor is felismernek, odamennek hozzád az emberek?

Előfordul, de nem jellemző. Szerintem sokan nem gondolnak rá, hogy tényleg én vagyok az, akit látnak. Sokakon látom, hogy elgondolkoznak: vajon ő tényleg Gaby Spanic? De a legtöbben elhessegetik a gondolatot és sétálnak tovább. Nemrég történt, hogy az egyik étteremben elment mellettem néhány lány, közben nagyon figyeltek. Egy idő után visszafordultak, mert rájöttek, hogy tényleg én vagyok az. Annyira meglepődtek, hogy elkezdtek sírni, én meg nem tudtam, hogyan kezeljem a helyzetet és szintén elsírtam magam.

Mostanában egyre több világsztár látogat Budapestre, rájuk mégsem annyira jellemző, hogy egyedül sétálgatnak a városban. Te múltkor még táncra is perdültél egy utcazenész mellett.

Igen, én ilyen vagyok. Az emberek a képernyőn kisminkelve, csodaszép ruhákban látnak, de a hétköznapokon én is ugyanolyan vagyok, mint bárki más. Szeretek melegítőben, vagy farmerben kimenni az utcára, egy sportcipőben bejárni a várost.

Gabriela Spanic: ,,Andrei kihozza mindenkiből a legjobbat"

Gabriela Spanic (Fotó: Sajtószoba)

Sok időt töltöttél Magyarországon az utóbbi időben, kialakult itt egyfajta rutinod?

Már kiismerem magam a környéken, egy helyre járok bevásárolni és általában főzök, hiszen imádok a konyhában tevékenykedni.

Magyar ételeket is el tudsz készíteni?

A pörkölt nokedlivel az egyik kedvencem, valamint töltött káposztát is gyakran készítek egy kis csavarral, ezt én fejlesztettem ki. Latin-Amerikában kiadtam egy szakácskönyvet, amelyben sok nemzetközi étel van, többek között sok magyar is.

Nagy titokban érkeztél Magyarországra. Hogyan fogadtak a kollégák és a barátok?

Nagyon meglepődtek, először nem is tudtak mit mondani. Szeretem őket, jó csapat voltunk, jól szórakoztunk a Dancing with the Stars első évadában is. Sok helyen dolgoztam már és általában féltékenységet tapasztalok, de ennek itt nem volt jele. Igazi csapatként működtünk, a születésnapom is épp belecsúszott a műsorba, meglepetésbulit szerveztek nekem. Bármikor szívesen dolgoznék velük és örülök, hogy viszontláthatom őket.

Gabriela Spanic: ,,Andrei kihozza mindenkiből a legjobbat"

Gabriela Spanic és Andrei Mangra (Fotó: Sajtószoba)

Nagyon megszeretted a táncot a műsor alatt, mennyit tudtál gyakorolni az elmúlt egy évben?

Mióta elmentem, leforgattam egy telenovellát, egy minisorozatot és szerepeltem egy Big Brotherhöz hasonló valóságshow-ban, így nem volt sok időm, de a tánc mindig az életem része marad. A realityben több nagy bulit csaptunk, ahol meg tudtam mutatni, amit tanultam és nagyon tetszett a többieknek.

Ott megemlítetted, hogy ezeket Magyarországon tanultad?

Persze, büszke vagyok rá.

Szombaton egy másik szerepben láthatunk, zsűritag leszel a Dancing with the Starsban.

Igen és nagyon örülök a felkérésnek. Ez számomra is egy kihívás, mindössze egyszer zsűriztem eddig, egy olyasmi műsorban, mint a Sztárban sztár. Mint színésznő, azt keresem, aki élvezi a táncot és biztos magában. A tökéletes lépésen túl azt szeretném látni, hogy a versenyzők összhangban vannak egymással és dinamikusan mozognak.

Te végigcsináltad a próbákat, tisztában vagy vele, hogy mennyit dolgoznak a táncosok a háttérben. Tudod objektíven nézni a produkciókat?

Belenéztem a próbákba és az előző adásban mindenkit láttam élőben is. Tudom, hogy nagyjából ki, mire képes, eszerint fogok pontot adni.

Gabriela Spanic: ,,Andrei kihozza mindenkiből a legjobbat"

Fotó: Sajtószoba

Andreit is tudod objektíven értékelni?

Bosszút fogok állni rajta, mert sokszor megríkatott tavaly. (nevet) Andrei az egyik leginkább maximalista ember, akit ismerek, és ezt szeretem benne. Kihozza mindenkiből a legjobbat.

Mozgalmas éved volt. Tudsz időt szakítani a pihenésre is?

Nem, de ez nem is baj, most az életem egy olyan időszakát élem, amikor sok a program, a felkérés. Hamarosan karácsony lesz, majd akkor pihenek egy kicsit.

Az elmúlt egy éved tele volt boldog pillanatokkal, de azért akadtak szomorú időszakok is.

Egy édesanya elvesztését nem könnyű feldolgozni, helyettesíteni pedig lehetetlen. Ő mindig azt mondta, hogy legyek erős. Minden alkalommal, amikor elfogadok egy új munkát, rá gondolok, úgy érzem, hogy itt van velem és fogja a kezemet.

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?

Három könyvem jelenik meg decemberben. Az érzelmeimet, emlékeimet írom le, és olyan titkokat, amit az emberek nagy része nem tud rólam. Illetve lesz egy olyan kötet, amelyben más emberek beszélnek majd rólam, sokszor ironizálva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top