nlc.hu
Sztárok

X-Faktor: Balázs Alex a gyerekkoráról

Az X-faktoros Balázs Alex mentális betegségekkel küzdött: „Megfordult a fejemben, hogy véget vetek az életemnek”

Balázs Alexnek nem volt könnyű gyerekkora.

Balázs Alex jött, látott, győzött – na jó, még nem teljesen, de ott lehet az élő show-ban a legjobbak között. A fiatal rapper tapasztalt szakembereket megszégyenítő módon ad elő, olyan saját szövegekkel, ami nemcsak divatos, de mély tartalma van. Belopta magát a mentorok és a nézők szívébe is, de csak kevesen tudják, hogy milyen nehézségek árán került a színpadra.

balázs alex alee

Balázs Alex Alee (Fotó: RTL)

A Story magazin készített vele egy nagyobb riportot, amelyből kiderül, hogy nagyon sok szeretetet kapott a szüleitől, de amikor elváltak és szétszakadt a család, megváltozott az élete. 13 évig az édesanyjával élt, majd az apukájához költözött Szegedre, ahol egy teljesen más társaságba csöppent: nem fogadták el, folyamatosan cikizték az osztálytársai, ami miatt mentális problémái lettek.

„Ekkor kezdett nálam kialakulni a tömegiszony, az agorafóbia, a pánikbetegség, a depresszió, a szorongás… Nem bírtam a kivetettséget, magántanuló lettem, akkor jött nagyon komolyan az életembe a zene” – árulta el Alex, aki rendre csalódott a barátaiban.

„Ez egy hatalmas sokk volt, de akkor határoztam el, hogy változtatok az életemen. Bevallom, előtte illegális szereket is kipróbáltam, sőt az is megfordult a fejemben, hogy véget vetek az életemnek. Akkor viszont döntöttem: nem támaszkodom másokra, nem csapom többé szét magam, új fejezetet nyitok” – mondta Alex, aki már túl van élete ezen részén és az X-Faktorban új családra lelt, valamint végre lehetősége nyílt arra, hogy megélje az álmait.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

További részleteket a Story magazinban olvashatsz:

story magazin

Story

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top