nlc.hu
Sztárok

Dallos Bogi és Puskás Peti otthona

Dallos Bogi megmutatta az otthonukat, ebben a gyönyörű házban élnek Puskás Petivel

Hosszú videóban mutatta meg Dallos Bogi, hogy Petivel milyen pazar házban élnek.
Puskás Peti és Dallos Bogi

Dallos Bogi és Puskás Peti korábban a nyüzsgő belvárosban laktak, de nemrégiben egy természetközeli, zöldövezetben található kertes házba költöztek.

Az énekesnő most a közösségi oldalán adott bepillantást az otthonukba, és egy virtuális túrán vezette körbe a házban a követőit.

A ház nagyon otthonos, letisztult, visszafogott és nyugalmat áraszt, amit tudatosan alakított ki a házaspár. Bogi elárulta, hogy a ház kedvenc része a nappali, ahol a legtöbb időt töltik.

Dallos Bogi megmutatta a konyhát is, ahol elmondása szerint Peti otthonosabban mozog, de a mosogatást és a takarítást Bogi szokta magára vállalni.

A ház bemutatása ezután a fürdőszobában, majd a hálószobában folytatódott, utóbbi helyiségben szándékosan nincs tévé, ugyanis azt akarták, hogy az a nyugalom szigete legyen.

A felső szinten egy kreatív szobát is kialakítottak, ahol dolgoznak, ötletelnek, zenélnek, a falon pedig helyet kapott Puskás Peti édesapjának egyik festménye, amelyet az eljegyzésükre kaptak.

(Kiemelt kép: Instagram/Dallos Bogi)

Ők is megmutatták az otthonukat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top