nlc.hu
Sztárok

Édesanyja betegségéről vallott Ferenczi Kamilla

„Aggódtam, hogy nem fog meggyógyulni és elveszítem” – édesanyja betegségéről vallott az X-faktoros Ferenczi Kamilla

Ferenczi Kamilla először beszélt arról, hogy miért ilyen zárkózott.

Az X-Faktor második élő show-jában egyenes ágon továbbjutott Ferenczi Kamilla, a dala és az előadásmódja lenyűgözte a mentorokat. Az első show-ban nyújtott teljesítménye is meggyőző volt, ám valamiért a nézők veszélyzónába juttatták. A fiatal Kamillának nem esett jól a sok negatív komment, amelyek nagy részben arról szóltak, hogy hideg a személyisége és sokak szerint zárkózott, nem tudja kimutatni az érzelmeit. A szombati adás előtt elmagyarázta, hogy miért van ez így.

ferenczi kamilla

Ferenczi Kamilla (Fotó: RTL)

Az utóbbi időben sok olyan dolog történt, ami miatt hamarabb fel kellett nőnöm. Mikor befejeztem az iskolát, az utolsó évem úgy telt el, hogy édesanyám beteg volt. (…) Nagyon sok dolgot nélküle kellett megcsinálnom abban az időszakban. Nagyon aggódtam, hogy nem fog meggyógyulni és féltem, hogy elveszítem, viszont a mi családunk nagyon pozitív és úgy álltunk hozzá, hogy meg fog gyógyulni és minden rendben lesz

– részletezte Kamilla, aki olyat énekelt szombaton, hogy leszakadt a plafon a stúdióban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top