nlc.hu
Sztárok

Póth Dia 40 éves és igazi bombanő

Póth Dia 40 éves és igazi bombanő: a ’90-es évek kedvelt műkorcsolyázónője ma kétgyerekes anyuka

Póth Diána többszörös magyar bajnok, negyedik helyezett Európa-bajnok műkorcsolyázónő. Szépsége az évek alatt mit sem kopott, fantasztikus formában van.

Póth Dia legnagyobb sikereit az 1990-es évek végén érte el.  2008 júliusában hozzáment Gyepes Gábor labdarúgóhoz. Kislányuk, Kyra 2009 októberében, kisfiuk, Andrej 2012 júniusában jött világra. A család külföldön is élt, 2014 év végén költöztek haza Malajziából, ahova Gyepes Gábort a szerződése kötötte. A család innen hazaköltözött.

Póth Dia dögös anyuka

Póth Dia 2007-ben (Fotó: smagpix/László Szabolcs) és napjainkban (Fotó: Sajtószoba)

„A sportolóéletből kezdünk már kicsit átcsúszni az üzleti életbe, rengeteget dolgozunk, a gyerekek óvodába, illetve iskolába járnak, sportolnak ők is. Nagy őrültek háza, de szeretjük, így szoktuk meg” – nyilatkozta korábban a FEM3 Caféban. 

A házaspár jelenleg a Farm VIP-ben harcol a főnyereményért

A Gyepes házaspárról keveset tudunk az utóbbi időben, hogy a büntető.com-nak mesélt a korábbi focista az életükről, többek között a gyerekeikről is.

„Kyra tizenkét éves, egy éve kezdett csak teniszezni, de nagyon ügyes. Ha Wimbledont már nem is nyer, ilyen rövid idő alatt is rengeteget fejlődött. Ha úgy gondolja, az első osztályig simán eljuthat. Andrej kilenc, négyéves kora óta focizik a Fradiban. Nem egy hétköznapi név, tudom. Kerestük anno a neveket, a Noel, Filip, Milán tetszett, de nem akartunk a divathullámra felülni, és mert Dia mindig is rajongott az orosz műkorcsolyázókért, az Andrejben megegyeztünk” – részletezte Gyepes Gábor.

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top