nlc.hu
Sztárok

Az X-Faktor-győztes Alee jövőbeli tervei

Erre készül az X-Faktor-győztes Alee, elárulta a terveit a 16 éves rapper

Balázs Alex "Alee" elsöprő győzelemmel nyerte meg az X-Faktor jubileumi évadát.

Mint arról beszámoltunk, ByeAlex mentoráltja szerezte meg a végső győzelmet az X-Faktor 2021-es évadában. Balázs Alex “Alee” az rtl.hu-nak adott interjúban többek között a jövőbeni céljairól is beszélt.

Alee

Az már biztos, hogy énektanárhoz fog járni Alee – Fotó: Sajtóklub

Azon vagyok, hogy kiiktassam a rosszat, tényleg csak arra fókuszáljak, hogy elhiszem magamról, hogy jó vagyok és csinálom. Mert ha rappelni kell, akkor nagyon el tudom hinni magamról, mert már több éve csinálom, és már tudom, hogy jó vagyok benne, de az énekben még nyilvánvalóan fejlődni kell. Nem titok, hogy az X-Faktor után is járni fogok énektanárhoz, csinálom ezerrel a dolgaimat. Az a célom, hogy minél jobb legyek” – árulta el a 16 éves rapper, akiről a mentora is elmondta a véleményét.

Alee szerintem egy zseni, akik ritkán születnek meg, viszont (…) ő belül törékeny ember, nagyon érzékeny és iszonyat gyorsan magára vesz minden hülyeséget. (…) Ugyanannál a kiadónál leszünk, én ezt már mondtam a menedzsmentemnek, hogy Alee-nál nagyon figyeljenek majd erre. Őt nem szabad magára hagyni, rá vigyázni kell. Nem úgy, mint egy gyerekre, hanem mint egy feltörekvő előadóra, akinek szüksége van tanácsokra, ötletekre és barátságra” – jegyezte meg ByeAlex.

Olvass még az X-Faktor idei évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top