nlc.hu
Sztárok

A kétgyermekes Horváth Éva karácsonya

Horváth Éva: ,,Szeretném átadni a fiaimnak ugyanazt az élményt, amit én éltem át annak idején”

Horváth Éváéknál különleges lesz az idei karácsony, ugyanis együtt ünnepelnek a nagyszülőkkel, amit mindannyian nagyon várnak. A készülődésről és a gyerekeiről az egykori modell az nlc-nek mesélt.

Ha Horváth Éva visszagondol a gyerekkora karácsonyára, a húsleves, a kacsa, a sütemények és a csengőszó jut eszébe először. „Ezek a legfontosabb dolgok, amelyek nem maradhatnak ki a karácsonyunkból soha. Szeretném átadni a fiaimnak ugyanazt az élményt, amit én éltem át annak idején. Bár a kisebbik fiunk, Alex még csak négy hónapos, de tudom, hogy neki is élmény lesz a sok csillogó dísz és a karácsonyi világítás. Kristóf pedig már tavaly is nagyon készült a Jézuska érkezésére. Levelet is írtunk neki és alig várja, hogy együtt feldíszítsük a karácsonyfát. Idén elhatároztam, hogy mindenképpen készítek majd bejglit, de nem biztos, hogy menni fog. Alex mellett ugyanis kevés időm van sütögetni. Ezért azt találtam ki, hogy a nagyik két nappal hamarabb megérkeznek hozzánk és együtt készülünk majd a Szentestére. Sütünk-főzünk, mint egy nagy család. Anyukám töltött káposztát készít majd, én pedig halászlevet tervezek. A kacsa és a sütemények sem maradhatnak el.

horváth éva fiai

Kép: Story magazin címlap

Évi mostanában nagyon elfoglalt volt a kisbabája – akit nemrég mutatott meg – miatt és nincs megállás Kristóf mellett sem. „Más lenne egy lány tesó, biztosan babusgatná a kisbabát. Kristóf azonban nem ilyen, ő rohangál, folyton hangosan beszél, Alex pedig már ehhez szokott hozzá. Épp a minap volt nálunk Péter Szabó Szilvi a kislányával és Emma megkérdezte tőlem, hogy nézheti-e, ahogy etetem Alexet? Olyan nyugodt volt, ámultam és bámultam.”

,,Várom már, hogy egy kicsit pihenhessünk, mert amióta beindult Kristófnak az ovi, sokat jövünk-megyünk. Jó lesz egy kicsit együtt lenni a nagyikkal, beszélgetni és játszani a gyerekekkel. Az utóbbi hónapokban nem aludtam másfél óránál többet egy huzamban, mert a kisfiunk hasfájós volt. Remélem, hamarosan ez is változni fog. Bízom benne, hogy egy békés és boldog karácsonyunk lesz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top