nlc.hu
Sztárok

Sztárok extravagáns karácsonyi ajándékai

Havazás Dél-Kaliforniában – Hírességek legextravagánsabb karácsonyi ajándékai

A sztárok nagyon bőkezűek tudnak lenni, ha karácsonyi ajándékról van szó.

Évről évre nagy fejtörést okoz, milyen karácsonyi ajándékkal lepjük meg szeretteinket. Így vannak ezzel a hírességek is, akik olykor-olykor egészen extravagáns meglepetéseket találnak ki, hogy átüssék az ingerküszöböt. Most közülük válogattunk.

Justin Bieber privát repülője

2014-ben az akkor 20 éves énekes egy privát repülőgépet kapott karácsonyra. A gép egy G6-os, ami körülbelül 60 millió dollárba kerülhetett. Legalább 8 fehér bőrülése van, egy nagy kanapéval és egy társalgóval. Azóta sem világos, hogy Bieber ajándékozta-e magának a repülőgépet, vagy mástól kapta, de ha előbbiről van szó, valószínűleg már akkor megengedhette magának.

Justin Bieber

Vajon a Met Gálára is azzal érkezett?
Fotó: Angela WEISS / AFP)

Olthatatlan Disney-imádat

Kris Jenner 2018-ban olyan karácsonyi ajándékot adott Kourtney Kardashiannak, amitől még a köztudottan sztoikus sztár is elsírta magát. Kris animatronikus babákat adott Kourtney-nek az “It’s A Small World” című Disney-filmből. A sztár így jellemezte a robotbabákat: “Az egyetlen ajándék, ami valaha is megríkatott.” Persze, ez egy extravagáns és szokatlan ajándék, de ennél sokkal többről van szó – Kourtney hatalmas Disney-rajongó. A hivatalos honlapján “My Disney Obsession” című bejegyzésben Kourtney a Disney iránti imádatáról beszélt. “Mindig is szerettem mindent, ami Disney”.

Igazi Winter Wonderland

Kevin Hart, aki a nyáron Budapesten bandukolt családjával, megcsinálta a lehetetlent 2017-ben, és elhozta családjának a tökéletes ajándékot, amelyet Dél-Kaliforniában természetes körülmények között ritkán kaphatnának meg: a havat. A világ egyik legsikeresebb komikusa és a „Jumanji” színész téli csodaország bulit rendezett a száraz Malibu-hegységben, és hatalmas mennyiségű havat és jeget vitetett a helyszínre három gyerekének és más szeretteinek. A színész aztán Mikulássá változtatta magát, és minden vendégének ajándékozott egy hócsizmát. Biztosan felejthetetlen élmény volt.

II. Erzsébet pudingjai

Kevésbé extravagáns. De azért meglepő. Még V. György vezette be a hagyományt, hogy karácsonyi pudingot ad a királyi palota személyzetének és ehhez tartja magát II. Erzsébet királynő is. A 6 fontos (2600 forintos) pudingot a Tescóból rendeli meg a királyi ház. II. Erzsébet minden évben 30 ezer angol fontot, csaknem 12 millió forintot költ a karácsonyi ajándékokra. Mondjuk nem csoda, hogy ilyen sokba kerülnek a meglepetések, hiszen 620 ember szerepel az ajándékozottak listáján, dolgozók és családtagok egyaránt.

II Erzsébet karácsonykor

Fotó: AFP

Még több karácsonyi ajándék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top