TV-sztárok

Íme a Kardashian család karácsonyi ajándéka rajongóinak – galéria

A Kardashian családnál már évtizedek óta hagyomány, hogy karácsony alkalmából egy róluk készült fotóval örvendeztetik meg rajongóikat. Idén sem volt ez másképp, bár hogy a kaszinózásnak mi köze a karácsonyhoz, azt egyelőre nem tudtuk kitaláni.

Idén egy igencsak furcsa karácsonyi kártyával lepte meg népes rajongótáborát a selfie tanítómester Kim Kardashian és még népesebb családja. 2013-ban a félig felbomlott família nőtagjai álltak csak modellt a híres fotógráfusnak, David LaChapelle-nek, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Kanye West még sosem került fel a közösen kiadott karácsonyi kártyára. A fotózás középpontjában a pénz áll, amin, ismerve a Kardashian lányokat, nem csodálkozunk, ám hogy a karácsonyhoz hogy jön a kaszinóhangulat, az egyelőre nekünk is nagy talány. Mindenesetre összegyűjtöttük, milyen üdvözlőkártyákkal lepte meg a családot, majd rajongóit az elmúlt évtizedek alatt a K-klán.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top