nlc.hu
Sztárok

Megható karácsonyi reklámok

TOP 3 karácsonyi reklám, amitől bepárásodik a szemed

A reklámgyártók egy ideje tudják, hogyan kell megpengetni lelkünk húrjait karácsony előtt. Most az utóbbi évek TOP3 karácsonyi reklámjából válogattunk.
Koltai Róbert a karácsonyi reklámban

Coca-cola jegesmacik

A Coca-Cola minden évben előrukkol valami cuki karácsonyi reklámmal. Az nem kérdés, hogy sokak emlékezetében a teherautót vezető Télapó jelenti a reklámjaik alfáját és omegáját, pedig 2018-ban imádni való karácsonyi reklámot készített a Coca Cola a jól ismert karácsonyi jegesmedvékkel. Abban az évben volt 25 éve, hogy az üdítőgyártó cég jegesmedvékkel (is) promotálja az ünnepeket. Az alig egyperces kisfilmben egy jegesmedvecsalád mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. Az idei év tanulsága, hogy a jegesmaciknak már táblagépük is van és szelfizni is megtanultak.

Angol kezdőknek

Az Allegro lengyel webáruház English for Begginers nyelvkönyvének reklámja már ott telitalálat, hogy megtett főszereplőjéül egy végtelenül cuki, idős lengyel urat és egy apró kiskutyát. A sztori szerint az idős lengyel férfi angoltanulással próbálkozik, ennek érdekében pedig tényleg mindent megtesz: teleragasztgatja cetlikkel az egész lakást, éjjel-nappal a hanganyagot hallgatja, és a nyelvkönyvet bújja, többé-kevésbé jó angolsággal dadog a buszon, a fürdőkádban, félálomban. És akkor a reklám végén kiderül, miért volt ennyire fontos a nyelvlecke… de ezért már tényleg mindenki nézze meg magának a reklámot:

Telekom és Koltai Róbert

A Top3-ba mindenképpen be kell kerülnie annak az idei Telekom reklámnak, amelynek Koltai Róbert a főszereplője. A megható videót nemcsak Magyarországon, hanem Ausztriában, Horvátországban, Csehországban, Lengyelországban, Észak-Macedóniában, Montenegróban, Szlovákiában és Romániában is vetítik. A szívmelengető karácsonyi reklám főszereplője egy kisfiú és a nagypapája, az utóbbit Koltai Róbert alakítja. A történet szerint a kisunoka minél nagyobb ajándékot szeretne kapni karácsonyra a nagyapjától. „Az ajándék túl kicsi” – tudatja vele folyamatosan mobilon a kisfiú, aki alapos számításokat végezve végül arra jut, hogy egy 54 centi magasságú ajándékdobozt hozzon neki a nagypapája. Koltai eleget tesz a kérésnek, és autón, buszon, taxin végül nagy nehezen, de elcipeli neki a gigaajándékot. A végén azonban kiderül, milyen könnycsorgató okból vágyott az unoka erre a nagyméretű ajándékdobozra.

Még több megható történet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top