nlc.hu
Sztárok

Ezek a sztárok is kés alá feküdtek

3 magyar sztár, aki csak idén vallotta be, hogy plasztikáztatott

Kés alá feküdtek és boldogabbak lettek.

A hazai sztárvilágban bőven akad példa a kisebb-nagyobb szépészeti átalakulásokra. Van, aki titkolja; van, aki nyíltan vállalja, hogy plasztikáztatott. Nyári Dia, Tolvai Reni és Hajdú Péter is kés alá feküdt egykor, de csak idén vallottak a plasztikai műtétjükről.

Nyári Dia

Nyári Dia immár elégedett a külsejével (Forrás: RTL Klub /A Konyhafőnök VIP – videó)

Nyári Dia sokáig tartott az emberek elítélő véleményétől azért, amiért megműttette melleit. Idén azonban egy Facebook-posztban őszintén vallott arról, hogy plasztikai beavatkozáson esett át. Elmondása szerint a kisfia születése után már nem volt elégedett a melleivel, sőt egy drasztikus fogyáson is átesett, ezért döntött a beavatkozás mellett. A színésznő azt is elárulta, hogy leginkább azért félt megosztani, hogy mellműtéten esett át, mert egész életében a természetességet, az elfogadást hirdette.

Hajdú Péter sosem tagadta, fontos számára a megjelenés; nem is engedheti meg magának, hogy elhanyagolja a külsejét. A Life TV vezérigazgatója idén nyáron egy interjúban megdöbbentő őszinteséggel beszélt arról, hogy plasztikáztatta a felső szemhéját. Azzal indokolta a beavatkozást, hogy már a látásban is zavarta a szépséghiba. „Olyan voltam, mint egy szomorú kiskutya” – mondta.

Tolvai Reni 6 év után vallotta csak be, hogy megcsináltatta a melleit. Mint kiderült, a ruhák miatt döntött a szilikon mellett. „Rengetegszer akartak rám olyan ruhákat adni fellépéseken és tévéműsorokban, amikhez nem lehetett melltartót venni a kivágások miatt. Őszintén bántott, hogy én nem hordhatok olyan izgalmas darabokat, mint mások” – magyarázta a mellplasztikáját az énekesnő.

Még több szépészeti beavatkozás a sztárvilágból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top