nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila a szépészeti beavatkozásairól

Árpa Attila: „Feszesítették az arcomat” – a 49 éves színész szerint nem ciki a férfi plasztika

Kisebb szépészeti beavatkozások fiatalítják a 49 éves színészt.

Árpa Attila nem tagadja, szeretne minél tovább fiatalos és vonzó maradni, és amin tud, először természetes úton igyekszik javítani. A színésznek már volt hajbeültetése, és az arcát is fiatalították egy-egy szerep kedvéért.

Árpa Attila

Árpa Attila különböző fiatalító kozmetikai kezeléseket is igénybe vett már (Fotó: Sajtószoba)

„Eddig csak minibeavatkozásaim voltak. (…) Már többször volt, hogy hialuronsavval injekciózták és rádiófrekvenciás hullámokkal feszesítették az arcomat. (…) Simán eljöhet az az idő, hogy a hiúságom úgy előtör, hogy komolyabb plasztikára szánom rá magam, a testem ugyanis olyan, mint egy háborús övezet: teli vágásokkal, égésekkel, hegekkel, sérülésekkel” – árulta el a BEST magazinnak Árpa Attila.

A színész-producer szerint a plasztika – egészséges határokon belül − akár gyógyír is lehet, hiszen az egészséghez hozzátartozik a lelki egyensúly is. „Szerintem mindenki törekedjen arra, hogy jól érezze magát a testében. Van az a pont, amikor hiába minden erőfeszítés, csak a szike segít valami problémán, de ezzel semmi baj nincs se nőknél, se férfiaknál” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Best - címlap

Olvass még Árpa Attiláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top