nlc.hu
Sztárok

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver válása

10 év kellett hozzá, de végre elvált Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver

Most már tényleg hivatalos, véget ért a két híresség házassága.

A bíró véglegesítette Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver válását. A színész felesége 2011 júliusában nyújtotta a válókeresetet, miután kiderült, hogy a bejárónőjük fiának apja nem más mint maga a sztár. A TMZ szerint a válóper azért húzodott ilyen sokáig, mert a felek nem tudtak megállapodni az anyagi, vagyoni kérdésekben, ezeket csak mostanra sikerült rendezni. 

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver 2003-ban. (Fotó: Jean-Paul Aussenard/WireImage/Getty Images)

„Miután távoztam a posztomról mint Kalifornia kormányzója, bevallottam a feleségemnek, hogy mi történt egy évtizeddel ezelőtt. Megértem, hogy miért érzik úgy a barátaim és a családom, hogy csalódtak bennem, megérdemlem. Nincs mentség, minden felelősséget vállalok az okozott sérelmekért. Bocsánatot kértem Mariától, a gyerekeimtől és a családomtól. Őszintén sajnálom” – nyilatkozta még 2011-ben a Los Angeles Timesnak Schwarzenegger.

Annak ellenére, hogy a házaspár szakított, baráti viszonyban maradtak, és rendszeresen összejárnak. Néhány hónappal ezelőtt például együtt pózoltak egy fotón, amikor együtt ünnepelték fiuk, Patrick Schwarzenegger születésnapját, írja a Rolling Stone cikke alapján a Telex.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top