nlc.hu
Sztárok

Előzetes a Harry Potter 20 éves jubileumáról

A nagy visszatérés! Így néznek ki a Harry Potter szereplői 20 évvel a premier után

Sírós előzetesben térnek vissza a Harry Potter szereplői, és elnézve a régi képeiket, mindannyian felnőttek lettek. De a mosolyuk, az a régi...

Garantált lesz a sírás a Harry Potter filmek 20. évfordulójára leforgatott: Visszatérés Roxfortba című műsor alatt. A rajongók januárban láthatják majd a nagy visszatérést az HBO GO-n, de már most számos fotó és videó napvilágot látott az egykori szereplőgárdáról.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson mellett szinte valamennyi szereplő feltűnik majd a megható visszaemlékezésben.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson

Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson a Harry Potter első részében (fotó: Profimedia)

A Harry Potter stábja vadonatúj interjúkon és beszélgetéseken keresztül mesélik el a legszebb emlékeiket. Az apropó pedig egy kerek évforduló, hiszen éppen 20 éve mutatták be a Harry Potter és a bölcsek kövét. “Mi mindig is olyanok voltunk, mint egy család, és olyanok is maradunk”– mondta a Ron Weasley-t alakító Rupert Grint.

Ne elégedj meg ennyivel! Nézd meg galériánkat, amelyben a legfrissebb fotókat párosítottuk a 20 évvel ezelőtti képekkel!

Tom Felton régen és most
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top