nlc.hu
Sztárok

A Trónok harcát és a Tigriskirályt is imádják a celebek

Sorozatmániás sztárok: Tom Hanksnek és Barack Obamának is van kedvenc szériája

A világsztárokkal is megesik, hogy rákattannak egy-egy sorozatra.
Tigriskirály

Akárcsak bárki más, úgy hollywoodi sztárok, amerikai elnökök, Grammy-díjas énekesek (és még folytathatnánk a sort) is rajonganak a sorozatokért. A karantén idején pedig ők is sorozatok nézésével töltötték az időt.

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson kedvence a Narcos című Netflix sorozat, amelynek az első két évada a Medellín kartell vezetője, Pablo Escobar életéről szól, míg a harmadik évad az Escobar bukása utáni időket és a Cali kartelt mutatja be. „Nagyszerű színészi teljesítmények, kiváló forgatókönyv. Imádtam” – vallotta be Rita Wilson az Entertainment Weekly magazinnak, miután végignézte a három évadot.

John Legend a Tiger King (Tigriskirály) című sorozatra kattant rá. A Netflix dokumentumsorozata az amerikai nagymacskatenyésztők egészen szürreális és félelmetes világát mutatja be. A széria 2020 márciusban debütált a streamingszolgáltató oldalán. Az oklahomai magánállatpark különös igazgatóját, Joe Exoticot bemutató sorozat rövid időn belül nagy népszerűségre tett szert. A férfi jelenleg a börtönbüntetését tölti gyilkosság és az állatvédelmi törvények megsértése miatt. 

Keira Knightley odavan az HBO GO-n futó, Killing Eve (Megszállottak viadala) című amerikai thrillersorozatért. „Sandra Oh elképesztően játszik benne, akárcsak Jodie Comer. Imádtam azt a pillanatot, amikor az őrült Villanelle-t alakító Jodie a klubban hátrafordul a tömegben és gyilkolni kezd. Úgy siklik át a bulizó tömegen, akárcsak egy cápa. Ez a kép teljesen megragadt a fejemben” – lelkendezett a szériáról az Entertainment Weekly magazinnak. A sorozat egyébként egy nyomozónőről és egy bérgyilkosnőről szól, akik macska-egér játékot játszanak egymással.

Az egykori amerikai elnöknek, Barack Obamának két nagy kedvence is van: egyik a Breaking Bad (Totál szívás), a másik pedig az HBO GO-n futó The Wire (Drót) című drámasorozat. Az előbbi egy tüdőrákos kémiatanárról szól, aki droggyártásba kezd, hogy a haláig a lehető legtöbb pénzt spórolja össze a családjának, míg az utóbbi – amely a marylandi Baltimore-ban játszódik – egyszerre szól a drogkereskedelemről, a bandaháborúkról és az újságírók munkájáról.

Chris Pratt és Channing Tatum – ahogy szinte mindenki – ugyanarra a sorozatra kattant rá: ez pedig nem más, mint a Trónok harca, amelyet az HBO készített George R. R. Martin nagy sikerű regénysorozata, A tűz és jég dala alapján. Prattnak még kedvenc karaktere is van a szériából: Arya Stark.

Sorozatajánló az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top