nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Liliána reagált apja és húga üzenetére

Szilágyi Liliána reagált az apja és a húga közleményére

Szilágyi Liliána az apja üzenetére röviden, a húgáéra hosszan válaszolt.

Szilágyi Liliána pár nappal ezelőtt egy hosszú posztban osztotta meg élete legnagyobb traumáját: ,,fizikailag, mentálisan és szexuálisan is bántalmazta az apja”. Rengetegen kiálltak az úszónő mellett, aki aztán a WMN interjújában bevallotta, hogy tart attól, hogyan fogadják majd a mondanivalóját az emberek, biztosan sokan kételkednek majd benne, ám az emberek nagy többsége kiállt mellette, rengeteg bátorító üzenetet kapott a közösségi oldalakon, több híresség is foglalkozott a témával. 

Két nappal Liliána közleménye után az apja, dr. Szilágyi Zoltán is megszólalt. Egyértelműen tagadta a vádakat és megkérte a lányát, hogy ne viselje többé a Szilágyi nevet, inkább az édesanyja vezetéknevét használja. Az úszószövetség elnöke, Wladár Sándor is beszélt a történtekről: elmondta, hogy kivizsgálják az ügyet, és az összes olyan panaszt, amit a közelmúltban megosztottak a versenyzők. Wladár nyilatkozata után Liliána húga, Szilágyi Gerda is írt egy posztot, amelyben hazugnak nevezi a nővérét, ráadásul az úszók elnökére is több sértő megjegyzést tett. Liliána úgy érezte, ismét meg kell szólalnia, hiszen csak így tud kommunikálni a húgával.

,,(…)Apám megnyilvánulására nem kívánok reflektálni, mert úgy gondolom teljes mértékben önmagáért beszélnek a sorai. Nem vagyok hajlandó nyílt vagdalkozásba kezdeni, mert ez az egész ügy sokkal de sokkal értékesebb annál, minthogy szappanoperát csináljunk belőle. A gyűlölet és a támadás csak rossz dolgot tud létrehozni. Én senkit nem akartam és nem is akarok tönkretenni, egyszerűen saját magamat szeretném tisztázni” – kezdte, majd a húgához szólt. 

,,Drága kicsi húgom! Gerda! Tudom, hogy olvasod ezeket a sorokat. Tudd, hogy amióta megszülettél Te vagy a legnagyobb motivációm. Minden amit tettem és teszek, az nagy részben azért van, hogy egyszer Te is szabadon tudj élni! Mérhetetlen erő van benned és tudom, hogy nagyon-nagyon mélyen vagy most, de igenis egy igazi harcos és túlélő vagy! Mindig is az voltál! Sajnálom, ha nem érted miért történik most mindez. Sajnálom, hogy úgy alakult minden, hogy ott kell legyél! Legfőképpen pedig sajnálom, hogy önmaga védelme érdekében ugyanúgy pajzsként használ téged és a nevedet apánk, mint engem egykor. Ez nem a Te szégyened! Elmondhatatlanul szeretlek és hiányzol! De küzdök érted. Anyuval küzdünk érted minden téren!” – írja.

Szilágyi Liliána

Forrás: Szilágyi Liliána/Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top