nlc.hu
Sztárok

Magyar celebek, akik sokat gyúrtak idén

3 magyar sztár, aki iszonyúan kipattintotta magát idén

Ki ráunt az apatestre, ki a sportkarrierje miatt, ki pedig a testépítő versenyzés miatt gyúrta ki magát.

Gömöri András Máté, Dárdai Palkó és Tokár Tomi is szexi izompacsirtává vált 2021-ben. Kis túlzással Arnold Schwarzeneggert megszégyenítő izmokat építettek.

Gömöri András Máté

Gömöri András Máté a színészet mellett a testépítésnek is hódol – Forrás: Life TV / Ébredj velünk extra – videó

Gömöri András Máténak a színészet mellett a másik szenvedélye a testépítés, az utóbbit versenyszerűen is űzi. A 29 éves színész idén novemberben világbajnoki címet szerzett Las Vegasban testépítőként. Polyák Lilla párja, az Operettszínház művésze amúgy az edzője unszolására fogott bele a versenyszerű testépítésbe.

A Hertha BSC korábbi vezetőedzőjének, Dárdai Pálnak a legnagyobb fia, Dárdai Palkó ugyancsak elképesztően kigyúrta magát idén. A MOL Fehérvár focistája megfogadta apja tanácsát, miszerint jót tenne a sportkarrierjének, ha megerősödne. A 21 éves focista így is tett, és komoly izommennyiséget szedett fel.

Dárdai Palkó

Dárdai Palkó gyúrás közben – Forrás: @palkodardaiofficial / Instagram

Tokár Tomi elbúcsúzott idén az aputesttől és kigyúrta magát. A Fókusz műsorvezetője 3 hónap alatt edzette magát szálkássá. ,,Nem csak a külsőm, de az egészségem miatt is úgy éreztem, hogy bele kell vágnom az életmódváltásba” – indokolta Tokár Tomi, aki az izmos külsejét néhány tetoválással is gazdagította.

Még több kockahasú sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top