nlc.hu
Életmód

Elliot Page brutális kockahasat mutatott

Elliot Page brutális kockahasat mutatott, a rajongók beájultak

Félmeztelen, tükörből lőtt képpel rukkolt elő a Juno, az Eredet és az Esernyő Akadémia sztárja, Elliot Page. A rajongók nem akartak hinni a szemüknek.
Elliot Page kockahasa

Elliot Page a férfivá alakulása óta ugyan már megmutatta magát egy szál fürdőnadrágban idén májusban, és akkoriban sem volt épp rossz formában, de most új szintre léphetett a szálkásításban, ugyanis az új, meztelen felsőtestet mutató fotóján jól kivehető, hogy mennyire komolyan veszi az edzéseket – fedezte fel a brit Sun.

A fotón Page mindössze egy nyakláncot és egy fekete melegítőnadrágot visel, a kép mellé a színész pedig mindössze annyit írt, hogy

Istenem, működik az új telefonom!

A képre Elliot követői hevesen reagáltak. Volt, aki szerint a telefon felrobbanhat, ugyanis annyira forró most a gazdája, más pedig hozzátette, hogy kit érdekel ebben a helyzetben a telefon. Elliot Page tavaly decemberben beszélt először a transzneműségéről, és arról is vallott, hogy emiatt egy komolyabb műtéten is átesett. Idén áprilisban Oprah Winfrey-nek mesélte el, hogy már kisgyerekkora óta fiúnak érezte magát, és itt beszélt arról is, hogy milyen érzés végre úgy kijönnie a zuhany alól, hogy olyan testet lát a tükörben, ami illik a fejében magáról alkotott képhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top