nlc.hu
Sztárok

Ciprusra költöznek Rubint Relláék

Rubint Rella és párja Ciprusra költözik

Feladták a németországi életüket.

Rubint Rella focista párja, Novothny Soma a német Bochumból a ciprusi élvonalban szereplő Anorthoszisz futballcsapatához igazolt – írja a Blikk. A 27 éves támadó az új klubjában több játéklehetőséget remél.

Mint kiderült, kedvese, az Álarcos énekesben is bizonyító Rubint Rella is vele tart Ciprusra, akárcsak 2020 szeptemberében Németországba, amikor a Bochumba szerződött a vőlegénye. Rubint Réka unokahúga ezt a közösségi oldalán tette közzé – szúrta ki a bulvárlap. Kiderült, hogy egy nap alatt – éppen január 1-jén – kellett összepakolniuk a lakást Németországban. Most még pár hétig külön lesznek a szerelmesek, Rubint Rella ugyanis Magyarországra jött az egyetemi vizsgái miatt, focista párja pedig már a ciprusi fociklubjában játszik.

„Felgyorsultak az események. Így indult 2022. január 1.: 1 nap alatt összepakoltuk a lakást, majd másnap kivittem a párom a reptérre. Bepakoltam a cuccainkat egy részét az autóba és 10 órát vezettem, míg Magyarországra értem. Nehéz külön töltött hetek következnek, de igyekszem minél előbb letudni a vizsgákat és kiutazni a vőlegényem után Ciprusra” – posztolta a fitneszedző-influenszer.

Rubint Rella

Rubint Rella és vőlegénye, Novothny Soma (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

Olvass még Rubint Relláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top