nlc.hu
Sztárok

Novák Zalán konfliktusba került

Exatlon: „Normális, hogy vannak konfliktusok” – Novák Zalán lelket önt a csapattársaiba

Novák Zalán nem törődik bele a vereségbe, a csapattársait hibáztatja.

A Kihívókat az Exatlon All Star második napján elég csúfosan elverik a Bajnokok, a kékek 10:3-ra alulmaradtak a pirosakkal szemben. Novák Zalánt már a pályán is zavarta, hogy a nagy előny miatt többen elengedték a versenyt és a napot, ezt pedig ott és a verseny után, a villában is szóvá tette. 

A pályán és a verseny után is határozottan megfogalmaztad a véleményed a csapattársaiddal szemben: „ne nevetgéljünk, amikor nem megy”! 

Azt gondolom, hogy ebben a játékban nem csak saját magunknak bizonyítunk, hanem rengeteg gyereknek, felnőttnek egyaránt, akik estéről estére szurkolnak nekünk. Úgy gondolom, hogy lehetetlen nem létezik, nincs olyan hátrány, amiből ne lehetne felállni, legyen az 3-4 pont, vagy akár több. Attól függetlenül, hogy tetemes a hátrányunk, nem lehetetlen fordítani, ezt szerettem volna tudatosítani a srácokban is, és ilyen módon lelket önteni beléjük.

Hogy látod a csapatot most, egy győztes és egy vesztes nap után?

Nagyon nehéz két nap után bármit mondani, a játékosok még „kóstolgatják” egymást, próbáljuk felmérni az erőviszonyokat. Szerintem két nap alatt nehéz bármilyen következtetést ezért levonni, ez egy hosszú verseny.

novák zalán exatlon

Novák Zalán nem volt elégedett csapata teljesítményével (Fotó: TV2)

Mit látsz a többieken, ez a vesztes futam lehúzhatja őket vagy épp az ellenkezője?

Minden ember más és más, máshogy hat rá a győzelem és a vereség. Ha valaki a vereség miatt mélyebbre kerülne, szerintem azért van a csapat, hogy lelket öntsön belé. Azt gondolom, hogy minden embernek más a kulcsa, hogy megtaláljuk, hogy tudjuk motiválni és erőt önteni belé.

Sok erős egyéniség van köztetek. Szerinted kialakul a csapategység vagy folyamatosan lesznek ellentétek?

Minden nap más, biztosan lesznek jobb és rosszabb napjaink. Ilyen a sport, ilyen az ember, nem lehet mindig százszázalékosan teljesíteni, mi is hibázunk. Ha úgy van, akkor ezeket meg kell beszélni. A másik része a dolognak, hogy tíz különböző ember költözik össze tíz különböző életből, így nagyon nehéz az összecsiszolódás, szerintem normális, hogy éppen ezért konfliktusok is kialakulnak, az a lényeg, hogy ezeket meg tudjuk beszélni és időben tisztázni tudjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top