nlc.hu
Sztárok

Fehér Holló híres akar lenni

Fehér Holló: „Híres akarok lenni, de nem egy hitvány celeb”

A Farm VIP győztesének határozott elképzelései vannak.

Buzás Dórit legyőzte a döntőben, így Fehér Holló lett a Farm VIP második évadának győztese. A műsorban elmondta, hogy szegény körülmények közül jött, de nem akarja elverni a főnyereményt, inkább a karrierjébe invesztál, illetve más befektetéseket keres majd. A Story magazin ma megjelent számában arról beszélt, hogy szeretne továbbra is jelen lenni a médiában, de nem akar haknizó celeb lenni. 

„Sokan eltűnnek a süllyesztőben, mert civilek a színpadon, nekem viszont helyem van a szakmában, mert az égiek is a színpadra teremtettek. Az nem egy talentum, ha valaki el tud énekelni egy dalt. Ahhoz kiállás, kisugárzás is kell, ha pedig nincs, akkor az illető menjen el karaokézni egy bárba, vagy haknizzon a kisújszállási kolbászfesztiválon. Nekem sajátos elképzelésem van a világról, a zenéről, az alkotásról. Híres akarok lenni, de nem egy hitvány celeb, aki általános iskolai végzettséggel, nulla produktummal parádézik a tévében” – mondta a lapnak a zenei producer.

További részleteket a lap ma megjelent számában olvashatsz:

Story - címlap

Story – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top